Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek "baj", ha nélküle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek "baj", ha nélküle jólérzem magam? Ez normális? Velem van a gond?

Figyelt kérdés
Most perpill az volt a baja, hogy játszottam, és nem mondtam neki, de ha mondom, akkor kiakad, és írja, hogy akkor" nem zavarok, szia", de érzem a szavain, hogy ez enm őszinte, és annak örülne, ha nem játszanék. a haverjaimmal, bár már rég nem buliztunk(kaja, pia, csak pár barátom, semmi csajozás), de amikor ittvannak nálam, és tudja, hogy iszunk, kieresztjük a fáradt gőzt, már idegeskedik... oké, nem annyira durván, csak tudom, hogy őt zavarja, ha mellette van más elfoglaltságom is... a játszást ne úgy értsétek, hogy egész héten, minden nap, hanem inkább akad valamikor, hogy tudok erre is időt szakítani, leginkább vele vagyok bent a városban, hétvégén pedig nála alszok... védelmére szóljon, hogy nem az a tipikus tini csaj, aki mecsalna, vagy bulizna, meg semmi olyan... csak nekem kicsit sok, hogy néha semmiségeken is vitázunk... persze így nehéz megértetni veletek, hogy mi folyik itt, tudom, hogy velem is vannak gondok, szóval leginkább a kérdéseimre válaszoljatok, előre is kösz a segítséget, ha valaki csak beszólni akar, vagy ilyesmi, KÉREM SZÉPEN ne csinálja, szeretném ezt segítőkész emberekkel kitárgyalni :)

2013. dec. 11. 21:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. dec. 14. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Először is mond el neki ezeket a dolgokat,egyenesen a szemébe.Majd mutasd meg neki ezt a kérdést,és a rá adott válaszokat,ha nagyon nem érti a dolgot.:)
2015. júl. 2. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!