Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzódok egy 13 éves lányhoz NEM SZEXUÁLISAN 17évesen, vélemények?
Kicsit bővebben: Már 3 éve ismerem, sokkal többnek néz ki, és éretebb is az átlag 13 éveseknél. NEM SZEXRE GONDOLOK! Csak kapcsolat. Én nagyon szeretem, és ahogy észrevettem ő is hasonlóan érzek.
Nem vagyok pedofil
Írta, hogy nem szexet akar!
Nem értem miért olyan izé ez.
Igazából te érzed, ha zavar a korkülönbség akkor hagyd, de ahogy irtad érettebb a koránál a lány, meg jól kijöttök, szerintem semmi baj nincs ezzel.
Vágj bele, nyugodtan! Köztudott, hogy a lányok hamarabb érnek, mint a férfiak. ;)
Azt senki sem gondolta rólad hogy pedo vagy - legalábbis én nem -, 17 évesen bőven beleesik a látótérbe a 13 éves korosztály. ;)
Csak 14 éves kora előtt ne dugd meg, mert az elméletileg tilos, megrontásnak minősül.
A pedofília meg egy betegség, ami abban nyilvánul meg, hogy nemileg fejletlen gyerekekre gerjed be valaki. Tehát nem azt jelenti, hogy az átlagnál érettebb 13 évesekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!