Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korodban jöttél rá, hogy fiú (lány) létedre szexuálisan a fiúkhoz (lányokhoz) vonzódol?
Ez hülyeség már bocsánat!
Ez nem fertőző!
Az hogy a párválasztás során melyik nemhez fogsz vonzódni, kb. 2 éves korodig kialakul, amit te még fel sem fogsz.
Ez a bevésődés folyamata, ez ugyan olyan mint ahogy megtanulod felismerni a szüleid. Csak ez majd akkor fog jelentkezni, mikor már elkezd érdekelni a szexualitás megjelenik (a szexuális bevésődésből adódóan) az az ember aki számodra szimpatikus.
Erről senki sem maga dönt, ezt a "természet" rendezi.
Aki meg biszexuálisnak állítja be magát, az sem egyszerre vonzódik mindkét nemhez, hogy "nekem most van egy csajom meg egy pasim is, mert én biszexuális vagyok!"
Nem így működik. Ők életük egy szakaszában a nőkhöz, máskor meg a férfiakhoz vonzódnak, ők a biszexuálisok!
Minden egyéb ettől eltérő viselkedés formát a tudomány divatnak tekint.
13 évesen kezdtem érezni, 15-16 évesen érlelődött, gyötrődtem, válaszokat kerestem, 17 évesen volt az első barátnőm, 18 évesen ez már letisztulni látszott.
23/N
vonzódol: PARASZT!
Helyesen: vonzódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!