Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnétek ha a barátotok?
Olyan oldalakat lájkolna, mint latin szépségek?
Én nagyon rendes vagyok szerintem túlontúl is és nem esik valami jól látni, hogy miközben az van, hogy együtt vagyunk ilyeneket lájkol...
Túlreagálom?
Gyanitom még fiatal egy kicsit.
Nálam is a hirfolyamban ott van pár ilyen hölgyemény képe, de nem nyomok rá like-ot, és nem azért mert nem tetszik, hanem mert amúgy sem nyomkodom, és ez a 22. kép aznap :)
Azzal szerintem önmagában nincsen gond, hogy pasi létére tetszik neki az ilyesmi, és hangot is ad neki. A pasik "nyilvánosan" is méltatják a hölgyek bájait egymás között, ennek is lehetnek fültanúi. És semmi újat nem mond azzal senkinek, hogy egy ilyen kép tetszik neki :)
Ezzel kár foglalkozni :)
mert ha kutyák fotóit lájkolja, akkor legyek a kutyákra féltékeny, hisz mki látja...
ha biztos vagy a kapcsolatodban és egyébként minden rendben van és nem basztat élőben is ezzel, akkor sztem nem para.
az onlány világ egyébként is görbe és torz tükör sztem az emberekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!