Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben,39éves én 16 vagyok...

Először megbeszéltük,hogy lesz köztünk egy ,,nem komoly kapcsolat" de ez csak abból állt,hogy találkozgattunk,beszélgettünk,bókolt sokat,simogatott,csókolóztunk.Nem feküdtünk le egymással...

Aztán jött egy fordulat,3 találkozás alkalmával hozzám sem ért,csak beszélgettünk,én rákérdeztem miért van ez,és ő erre azt válaszolta,hogy fél,hogy lebukunk,és hogy ő tulajdonképpen őrlődik köztem és a családja közt.Én elmondtam neki,hogy szeretem őt ennek ellenére megbeszéltük,hogy befejezzük ezt a ,,viszonyt",de beszélgetni attól még találkozhatunk.Mikor ezt megbeszéltük másnap már találkoztunk is,de a megbeszéltek ellenére,ő elkezdett simogatni,hozzám bújt,én hagytam magam,hiszen szeretem szívem minden szeretetével ezt a férfit...Átölelt és azt mondta:Ne szeress engem,nem vagyok szeretnivaló...Ezt miért ilyen formában kérte??Miért úgy,hogy közben ölel??Megkérdeztem erről egyik barátnőm édesanyját,aki hasonló helyzetben van,csak ő egy korabeli férfival..Erre ő azt válaszolta,hogy lehet,hogy kezd belém szeretni,és próbál harcolni az érzései ellen,de nem nagyon megy neki...Szerintetek tényleg lehet,hogy kezd belém szeretni??Mit jelent az,hogy őrlődik köztünk??Mit tegyek??

2013. dec. 10. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne akarj tőle semmit! Fogadd ezt a tanácsot, sokkal jobb lesz hidd el!!
2013. dec. 10. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Akármilyen szerelem, ne tegyél tönkre egy családot. Ha valóban szeret, ki száll ő maga, csak azután gondolkodj komoly dolgokról.
2013. dec. 11. 00:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Éertem,köszönöm,ezeket a válaszokat,de még is mit jelent az,hogy őrlődik köztünk??
2013. dec. 11. 00:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljesen egyértelmű, vanank feléd és a családja felé is érzelmei. A kérdés, melyik a fontosabb? 'Ne szeress engem, nem vagyok szertni való..' Sajnáltatja magát, lehet csak nem elégítik ki a házasságában.

Aki egyszer elárulja szeretteid, sőt ha elhagyja, gondolod, veled nem fogja megtenni?

2013. dec. 11. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy épelméjű 39 éves férfi nem kezd ki egy 16 éves kislánnyal, és nem értem, hogy barátnőd anyukája miért nem akadt ki ezen... én egyből elmondtam volna a szüleidnek. Szerintem ez egyáltalán nem normális kapcsolat, főleg, hogy a férfinek már van családja, és simán az apád lehetne. Sőt, lehet, hogy a gyerekei is idősebbek tőled.
2013. dec. 11. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!