Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az uj barátommal 1 honap után történt egy kis peting, azota szinte elvan szállva és állandoan mondja, mennyire varja a hetvégét. Most csak a szex vezérli vagy velem is akar maradni?
Figyelt kérdés
Màr voltam igy,hogy annyira jol megvoltam a sràccal aztàn ha netàn nem feküdtem le vele egybõl pattintot ezèrt fèlek ettöl is2013. dec. 10. 17:50
3/10 anonim válasza:
valószínűleg arra számít,hogy lefekszel vele,viszont ha tényleg csak így dobtak korábban akkor lehet hogy picit magadba kéne nézned,vagy jobban meg kéne válogatnod hogy kivel vagy együtt
4/10 anonim válasza:
hát akkor feküdj le vele rendesen rendszeresen
5/10 anonim válasza:
Ez alapjan meg fiatal vagy. Elobb-utobb (de inkabb elobb) ugyis lepattint.
6/10 A kérdező kommentje:
Tul korai az 1 honap?
2013. dec. 10. 17:54
7/10 anonim válasza:
Nem csak a szex érdekli, de ha már pettingelni lehet, használjátok már ki....
8/10 anonim válasza:
honnan tudjuk,hogy hogyan álltok érzelmileg?
van olyan akivel 4hónap után sem feküdtem le,de a mostani párommal az "ágyban jöttünk össze",hosszú hónapokig csak beszélgettünk,egymásba szerettünk,megtörtént,azóta is együtt vagyunk
valószínűleg csak megakar húzni,egy kapcsolatban meg nem csak azt kell nézni hogy milyen jól megvagytok
9/10 walk w1th mee válasza:
szerintem nem biztos,csak nem elrontója semmi jónak,ez ostobaság..ha szex kellene akkor nem hiszem hogy kifejezetten nálad próbálkozna,hanem egyből 1 olyanhoz menne akiről vannak hirek,szerintem biztosra veled marad ennek ellenére is,ha jól esik,miért ne? ,az irigykedő válaszolókra ne halgass mert nem gondolkoznak és csak a rosszat akarják a kapcsolatotoknak,gyenge trollok:D
10/10 anonim válasza:
ez miért lenne trollokodás?-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!