Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Van egy srác akivel úgy volt hogy találkozom aztán még sem adott jelet magáról és most akar még egy esélyt viszont amilyeneket ír úgy érzem hogy csak Arra kellenék neki (bikinis meg egyéb képeket kér..)
Közben meg jelentkezett a régi 8 hónapos kapcsolatomból az illető hogy nem bír nélkülem élni és vissza akar kapni meg stb és tudom hogy ő tényleg szeret
nekem meg döntenem kéne hogy most mit csináljak?:/
Miért küldesz egy "idegennek" bikinis képeket? Ha akar valamit komolyan akkor egy ideig elégedjen meg a leírt szavakkal. Bizonyítson 1-2 hónapig...
Van más is, vagy csak én vagyok (még) normális? :D
nem kuldtem neki!!
én 16 ök 18 évesek
Egyetértek a 4. válaszolóval, én sem jönnék össze egyikkel sem.
Az első nyilván csak megdugni akar, komoly kapcsolatot biztosan nem.
A második meg szerintem csak most ébredt rá, hogy milyen rossz neki egyedül. Az a kapcsolat véget ért, jó lenne lezárni. Ha te szakítottál vele, akkor azért, mert valami nem működött, és te véget akartál vetni annak, ha pedig a srác szakított veled, akkor honnan tudhatnád, hogy ugyanez nem fog előfordulni még egyszer? Ha most visszakönyörgi magát hozzád, te meg bedőlsz neki, akkor lehet, hogy lesz pl. egy szép hónapotok, aztán megint lelép ilyen-olyan okokra hivatkozva, aztán újra kezdődik minden elölről. Ez kell neked?
Tudom, hogy rossz egyedül, de szerintem ezektől jobbat is találnál, ha körülnéznél, úgyhogy én azt javaslom, hogy keress egy harmadik srácot. 28/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!