Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje tetszik 1 fiú, de nem tudom hogy én tetszek-e neki? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval 1 suliba jártunk,ő 3 évvel idősebb nálam,de köszönünk egymásnak ha néha összefutunk véletlenül,meg oda is jött már beszélgetni hozzám meg a barátnőmhöz. Facebook-on is szoktunk dumálni,mindig aranyos kedves velem,de alapból ilyen a természete. És nem az a facebook manó fajta(nem posztol sokat,meg nem kommentál dolgokat)de ma hozzászólt egy képemhez,olyan "kötözködős" stílusban(nem magamról tettem fel a képet) de olyan vicces,poénkodós kötözködősben.. És tök kedves velem meg minden mindig mosolyog,amikor elmegy előttem a haját igazgatja... Megmerjem kérdezni,hogy lenne e kedve elmenni velem valahova,vagy megijed? Kérlek segítsetek! 16/L2013. dec. 10. 19:49
1/1 Grim13 válasza:
Igen kérdezd meg ! Én sokszor csináltam ezt még a gimiben mikor tapasztalatlanabb voltam és félénk... sajnos nem sokszor jött be de mikor bejött örültem hogy "végre egy lány aki érti a jeleket amiket közvetítek" (nem akarlak megijeszteni az utolsó mondattal de max nem lesz semmi, sosem szabad félni ezeken muszáj átesni vagy kis mimóza marad az ember fia/lánya) majd azért kiv. lennék bejött-e a tanács (remélem igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!