Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tetszek neki vagy csak én képzelem ezt be mert nekem ő tetszik?
Figyelt kérdés
Új osztályba kerültem,egyedül vagyok lány 24 fiú mellet.A többség elfogadta,hogy van.köztük egy csaj igy nem is piszkálnak.De van egy fiú aki nekem az első naptól fogva tetszik...Az első pár napban a suliban hozzám se szólt,csak folyton fb-n beszélgettünk..Múlt hét pénteken rögtön odajött hozzám és arcra puszival köszönt aztán egész nap dumáltunk,volt, hogy órán mellettem ült és mindig talált valami okot,hogy belém kössön..Tegnap megkérdezte,hogy reggel nem megyünk e eggyütt suliba..Reggel együtt mentünk suliba de folyton piszkált mindennel,a beszédemmel,az alakommal,a fejemmel..Már kezdem azt érezni,hogy tényleg gáz vagyok.. Suliban is szekált,hogy milyen tömzsi lábaim vannak és kiröhögött..Volt,hogy hangosan azt mondta,hogy nem.fér el senki a nagy valagamtól én meg igy visszakézből pofon vágtam,és egy végzős srác megvedétt és megmondta neki,hogy megérdemelted, nem.igy kell beszélni egy lánnyal főleg ha nem bántott téged. Nem hinném,hogy tetszek neki mert mondta pár csaj tetszik neki,de tőlem már 2x ra kérdezte,hogy tetszik e valaki és hogy meséljek róla...16/f 16/l2013. szept. 11. 15:11
1/4 anonim válasza:
szerintem gyökér hagyd a francba még ha tetszel is neki tiszta idióta 16/f
2/4 anonim válasza:
Az én vélemény szerint tetszel neki. A fiúk (az éretlenek) így udvarolnak. Piszkálnak, beléd kötnek, bántanak (szavakkal vagy fizikailag). Beszélj vele erről facebookon és mond meg neki, hogy döntse el, hogy akkor most mi is van, mert neked ez rosszul esik.
Remélem tudtam segíteni.
3/4 A kérdező kommentje:
Mondtam neki,hogy álljon.le elöbb utobb megint elkezdi...
2013. szept. 11. 15:24
4/4 anonim válasza:
én kicsit finomabban fogalmaztam volna meg de sztem az 1.-nek igaza van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!