Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szfecó98 kérdése:
Tetszek egy lánynak és ő is tetszik nekem de nem akar szerelmes lenni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jóba lettem egy lányal megölel megpuszil és azt mondta hogy nagyon bír de nem akar szerelmes lenni mit tegyek ha én már elégé szeretem2013. dec. 7. 21:55
1/4 anonim válasza:
Milyen jó lerázódumákat tudnak ezek a lányok...Szerintem direkt képzik magukat.:D
2/4 anonim válasza:
Én is pont ezt mondtam a héten egy srácnak, és nem lerázásból, mert nagyon is bejön a srác, de kicsit megijedtem attól, hogy mi lesz ha megbánt, mert eléggé nagy csajozógép.
3/4 A kérdező kommentje:
Háth én nem vagyok ilyen nagy csajozó gép csak ahoz próbálol közeledni aki tetszik de lehet hogy azért mondta mert még nem ismer anyira vagy mert mesze lakok ugyanis kolis vagyok ez lehetséges?
2013. dec. 7. 22:26
4/4 anonim válasza:
ez nem akarat kérdése
mint ahogy a hit sem
vagy van vagy nincs
nem az agyban dől el ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!