Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene reagálnom? Képzelődöm?
A történet röviden:
A páromnak be kellett feküdnie a kórházba, volt egy kisebb műtéte, nemsokára kiengedik. Az exe gyakorló ápolónő azon az osztályon ahol fekszik. (Előttem volt vele együtt.) Eddig nem találkoztam a lánnyal, mert mikor meglátott már a folyosón, akkor "elrohant", bement a nővérszobába, szóval próbál kerülni látványosan. Nem is foglalkoztam vele, ok nélkül sosem féltékenykedtem..eddig. Tegnap délután azonban előbb el tudtam jönni a munkahelyemről, gondoltam be is megyek a páromhoz a kórházba, legalább többet tudok mellette lenni. Be is siettem, azonban a szobaajtóban az a kép fogadott, hogy a párom ágya mellett álldogál az exe, és simogatja, fogja a párom kezét. Amint meglátott a párom, egyből elrántotta a kezét, és zavarban makogott, hogy megleptem. A csaj meg rögtön kiviharzott a szobából mintha ott sem lett volna. Finoman megkérdeztem a páromat, hogy mi volt ez, ő tagadott mindent, meg hogy biztosan rosszul láttam, a csaj ápolónő, persze, hogy hozzáér stb. A kórházban nem akartam jelenetet rendezni, bár a látogatásomat rövidebbre fogtam mint terveztem. Nem vitatkoztam vele, viszont nem tudom mire vélni a dolgot. Szerintetek felhozzam a témát ha hazajön a párom, vagy hagyjam a fenébe? Nem tudom neki hogyan esne egy ilyen ha én lettem volna a helyében. Ráadásul ő rövidre zárta a témát, tehát beszélgetni sem tudtunk a dologról, meg én sem akartam a kórházi ágya mellett ilyesmin veszekedni. Mit csinálnátok a helyemben?
1. Szerinted miért EX az illetö nö? Mert még most is együtt akarnak lenni?
2. Ha kórházban az illetö nö eddig került téged - ahbár egyáltalán nem biztos, valószínübb, hogy egyszerüen sok dolga van -, akkor azért, mert nem akarja, hogy cirkuszolj.
3. Az, hogy a kezét fogja, egy ápolónötöl elég megszokott, mert pl a pulzust is igy ellenörzik. Az, hogy a férjed zavarba jött, annak az lehet az oka, hogy tudja, hogy ennyire féltékeny vagy.
4. Azt SOHA nem értettem, hogy miért féltékenykedig valaki a párja EXÉRE, ö már a múlt, ha az aktuális partner nem megfelelö, akkor MIÉRT kezdene pont olyannal, akivel már TUDJA, hogy nem negy?
5. HA azt akarod, hogy a kapcsolatod tönkremenjen, kezdj el jelenetet rendezni otthon!!!
Én nem foglalkoznék vele, ha nem lesz semmi folytatása.
Lehet, hogy a csaj tényleg megfogta a kezét, de nem hiszem, hogy a párodat ez érdekelné, valószínűleg azért húzta el, mert tudta, hogy te ezen kiakadnál.
Kórházban sokkal furább helyeken is "fogdossák" az embert. Nem kell ezzel foglalkozni. Meg amikor az ember beteg, műtétje van, nagyon jól esik neki, ha valaki törődik vele kicsit.
de ha van egy ilyen kedves felesége mint a kérdező, akkor tőle kapott törődés legyen elég szerintem, nem kell az exé is..mivel ahogy írta hamarább eljött a munkából, hamarább ment a férjéhez, és nem az exéhez.
Nekem rosszul esne, és szépen megkérdezném majd, hogy mi volt, de különösebben nem hoznám fel vitának.
Én saját magamból indulok ki. Nem tudnék csak úgy túllépni a helyzeten, ha alaposan át nem beszéljük. Mégiscsak simogatta. Alapvetően ez lehetett egy baráti gesztus is, épp csak odaült mellé, és valami miatt megsimizte, pont amikor beléptél, de azért ezt jobb pontosan tudni.
Nem azt mondom, hogy van bármi okod féltékenynek lenni, de szerintem is mindennek az alapja az őszinteség. Beszéljétek meg, úgyis csak "rágna" belülről a téma, ha nem tisztázzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!