Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti ha megtudnátok az egyik férfi kollégátokról, hogy még nem volt nője, akkor hogy reagálnátok?
Tegyük fel hogy évek óta a kollégátok, ti normális életet éltek, és róla is azt hittétek eddig.
Gáznak tartanátok és gúnyolódnátok rajta? Vagy megutálnátok mert eddig hazudott erről a dolgától?
Köszi a válaszokat előre is!
nos azt se küldöm el az anyjába, aki minden nap más lotyót dug vagy aki köztudottan prostizik, így vele se tennék másképp.
Ő élete, úgy éli ahogy akarja.
nekem bőven elég a saját életem, néha ez is sok, nincs időm mások életével foglalkozni.
Igen ezt értem én, nem gondoltam én sem, hogy foglalkozzon bárki is a más életével. Ez nyilvánvaló.
Csak kíváncsi lennék hogy viszonyulnának hozzám miután ez kiderülne rólam.
Én nem így akarom élni egyébként, csak így tudom. Jó volna ha engem is lekötne a saját életem, és akkor eszembe sem jutnának ilyen kérdések..
Válasz a 'kérdező kommentjé'-re:
Ha az zavar, hogy még nincs párod, akkor azt megértem, hisz jobb párosan, tehát drukkolok, hogy mielőbb találj.
De azzal ne törődj, hogy erre mások mit mondanak! Ez a Te magánügyed, senkinek semmi köze hozzá, hogy miért van így. Nem tartom hazugságnak, ha nem mondod, de az még jobb, ha emelt fejjel vállalod: ez a Te életed, valószínűleg nem kalandokat keresel, hanem az igazit, és kész!
26 évesen nem volt senkim.
Mit mondanak a kollégák?
Semmit, mivel nem tudják, ugyanis semmi közük hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!