Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Szakítanátok vagy utaznátok?
Elég hosszú ideje vagyunk együtt a barátommal, szeretjük egymást, meg persze vannak nehezebb időszakok.... mindketten erős személyiségjegyekkel vagyunk megáldva, ez van.
Ő kapott egy lehetőséget, miszerint nyártól kiköltözhetne Angliába sport miatt, és elég jól is kereshetne...
Nos igazából mennék vele, nagyon szívesen kiköltöznék, de nem tudom én mit dolgozhatnék. Itthon nagyjából megvannak a terveim a suli utánra, ott viszont mehetnék mosogatni meg szobalánykodni.... De nem akarom, hogy szakítanunk kelljen emiatt, viszont a jövőjét egyikünk sem akarja a másikért feláldozni és ez szerintem így van jól.
Mit tennétek?
21L

én meg azt mondom, ha ezek az itthoni lehetőségek meg tudnak várni mondjuk egy évet; menj
láss világot, megnézitek h idegen környezetben h tudtok párként működni, jobban megtanulsz angolul, végzel némi fizikai munkát ami kimondottan jellemerősítő tud lenni, megismerkedhetsz egy másik ország kultúrájával, stb
később, ha elkezdesz dolgozni és idebetonozod magad, ezt már nem fogod tudni meglépni vagy párkapcsolat vagy meló miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!