Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok egy harmadik miatt?
Érdekes, hogy kizárólag a saját boldogságod miatt aggódsz... :)
Szerintem te még nem vetted észre, hogy ennek már régen vége. Kezdjük ott, hogy nem kellene más fiúkkal találkozgatnod, főleg, ha nem közömbösek az érzéseitek egymás iránt.
Őszintén szólva eléggé rohadt módon fogalmaztad meg az egészet. Hogy csak azért nem szakítasz mert nincs biztosíték arra, hogy a másikkal működni fog, attól félsz, hogy a "szemét" párod belerondítana a kapcsolatodba és félsz, hogy az ármánykodásod eredményeképp 2 szék közé esel...
Szakítanod kellene, az írásod alapján a párod jobbat érdemel nálad.
Hasonló helyzetben voltam. Amit biztosan tudtam: a barátommal szakítanom kell, hiszen ha már másba beleszerettem, őt már tuti nem szeretem úgy ahogy kéne, mindkettőnk idejét csak rabolnám ha tovább húznám. Amúgy is már hónapok óta éreztem hogy kezd ellaposodni a dolog, az új srác megismerése volt a kegyelemdöfés. Ez nem történt volna meg, ha szerelmes vagyok még a barátomba.
A másik sráctól kicsit "féltem", hiszen akármilyen jól kijöttünk, nem tudtam mit akar: akar-e egyáltalán valamit, és ha igen, akkor olyan kapcsolatra vágyik-e amilyet én akarnék. Nem tudtam, de szakítottam és elkezdtem vele randizgatni, nem volt veszítenivalóm. Végül kiderült hogy kb egymásnak lettünk teremtve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!