Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak is van az otthoni mellett "munkahelyi" kapcsolatuk?
Te hatalmas barom vagy...látszik hogy mennyire érdekel a gyereked meg a nejed. Akinek amúgy egyenlőre valszeg olyan tág, hogy beraknád és kb. himbálhatnád ideoda a farkincádat. Te kiábrándulnál, neki pedig az egészsége is rámehet...gondolkodj már!
Ha ennyire nem bírsz várni, csapd oda a farkad az ajtóval, garantálom mire rendbejössz addigra a feleséged "felépül"! (És hozzád hasonlóan máshol keres kielégülést.)
"Az orális szex is szex."
Az nem szex...
Mellesleg férfi vagyok.
Én teljesen megértelek kérdező, mindenkiben ott lakozik az a kisördög s a többi meg veri a nyálát a sok álszent dumával. Én tökéletes kapcsolatban nem hiszek ! Nem élek álom meg tündérvilágban mint mások ... Meg rózsaszin felhők...
Amúgy nekem is volt, de a mi románcunk sajnos nem tartott sokáig.
És ténleg, látom úgyahogy de le lettem pontozva. Nembaj, de ténleg nem zavar a dolog, végülis ez egy vélemény volt részemről, én így gondolom.
A normális dolog az amit ti írtatok, de ha valaki úgy nem boldog igazán, akkor hadd döntse el hogy mit akar. Lehet fájdalmas kijelentés, de amiről nem tudsz az nem fáj. Biztos vagyok benne hogy minden egyes válaszadónak tudnék olyat mondani amitől tátva maradna a szája egy életre... de nem tudtok róla amúgysem. Az meg ha kiderül az a kérdező baja és a házasságának a baja,nem a másoké, nem az enyém. Mindenki vállalja a felelősséget a tettei, dötései után.
Ilyen egyszerű. Az pedih hogy itt beszólogatunk egymásnak hogy ilyen meg olyan bunkó a másik (más kérdéseknél is ez megy) az a személyt minősíti aki mondja, már meg se haragudjatok :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!