Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Miért nem kellek senkinek? Miért nem talál rám úgy a szerelem mint bárki másra? Rövid kapcsolataim voltak, viszont mindegyikkel az volt a probléma, hogy én valahogy mindig komolyabban vettem mint a partnerem.

Külső szemmel nézve nincs velem probléma, ha ezt nem túl nagyképű dolog kijelenteni, akkor jóképű vagyok, igényes, stílusosan öltözködöm és mindig jó illatom van. Nagyon megértő, gondoskodó, figyelmes vagyok. Mindenki azt hiszi, hogy úgymond "alfahím" vagyok, mert nagyon szeretek szórakozni, kikapcsolódni, magabiztos vagyok és könnyedén tudok beszélni a lányokkal, viszont ennek ellenére mégsem sikerül egy olyan lányt sem meghódítanom, aki érdekelne. Helyesbítek, nem találok manapság olyan lányt akivel összeillenék. Minden lány aki külsőleg tetszik, az vagy könnyűvérű, vagy más sráccal van. Nem találok olyan lányt aki komolyabban felkeltené az érdeklődésem. Ennek ellenére viszont nagyon szeretem a nők társaságát, mondhatni "igénylem", és mégis az aranyos lányok, akik ha kezdeményeznének talán idővel kialakulhatna valami, mind átnéznek rajtam, mintha ott sem lennék. Már kb fél éve nem volt barátnőm emiatt, és elég gyakran esek depressziós hangulatba, elmegyek suliba, folyamatosan szomorú számokat hallgatok, és ha belegondolok az életembe, mindig rájövök, hogy szánalmas vagyok... Nem találom az életem értelmét, csak a családom tartja bennem a lelket, viszont az ilyen jellegű problémáimmal nem szeretnék hozzájuk fordulni, mert nem szeretném ha pszihológushoz kellene járnom, se a jelenleginél fokozottabb figyelmet kapni tőlük emiatt.

Mit kellene megváltoztatnom? Nincsenek nagy igényeim de mégsem találok senkit, aki illik hozzám. Mit tegyek? Segítsetek kérlek...

2013. dec. 8. 02:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Van egy sztori, ami egy öreg bácsiról szól, miszerint 30-40 évig rákkal élt, az orvos közölte vele és rá 1 évre meghalt, mert beivódott az agyába. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy minden agyban dől el, légy magabiztos, ha padlóra küldenek, te újból felállsz. A magabiztosság szexi!
2013. dec. 8. 02:27
 2/7 anonim ***** válasza:

énis ebben a helyzetben vagyok,csak lány vagyok.

körülöttem mindenkinek a könnyűvérű nők kellenek, én meg normális vagyok és semmi esélyem..

2013. dec. 8. 02:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé komplex egyéniséged van, kicsit kaotikus vagy.

Leírod magadat jóképűnek, írod, hogy voltak barátnőid, de Neked nem elég jó a lányok egy része, aki Neked kell meg könnyűvérű. Magas a léc egy picit. Ugyanakkor meg szánalmasnak érzed magad. Kicsit olyan vagy, mint aki sokat akar és amikor nem kapja meg, besértődik és hibáztatja a lányokat és a helyzetet.

nem lenne helyesebb kicsit alázatosabb lenni, leszállni a magas lóról és olyan lányoknak is esélyt adni, akik nem top modell kinézetűek?

ne mondd már nekem hogy egy átlagos bájos lány nem elég, és csak a fullos buxák izgatnak fel

25/f

2013. dec. 8. 02:29
 4/7 anonim ***** válasza:

valszeg mert feladod ennél az átnéznek rajtad résznél.

azt várod hogy a nő válasszon ki téged,ez meg csicska nézőpont.

te választod ki a célpontot,ráhajtasz,kimutatod a vonzalmad és megszerzed.

ahhoz,hogy egy nő kimutassa irántad a konkrét vonzalmát ismeretlenül,egyértelműen kezdeményezzen feléd,maximális szintű érdeklődése kell legyen,vagy extrém módon ba-szatlan.

a nők nem adják ki ilyen könnyen az érdeklődésüket.

első körben megpróbálnak elbizonytalnítani,hogy átmész-e ezen a teszten,feladod-e,aztán ha átmész,akkor már oda fog figyelni rád.

2013. dec. 8. 02:30
 5/7 anonim válasza:
Az szokott a probléma lenni, hogy többre tartod magad annál, mint amennyit a nők szemében érsz. Sok pasi 10-ből minimum 8 pontos csajokat vesz csak észre, a többivel nem akar kezdeni semmit, mert úgy gondolja, ő is legalább 7-es a skálán, és járnak neki a jó nők (persze mindig a külső a legfontosabb egy pasinak). Aztán valójában ér a pasi egy 5-6-os szintet, és jobban tenné, ha átlagos csajokkal kezdene, akkor legalább lenne nője/kapcsolata. Így meg úgy jár, mint Borat, aki Pamela Andersont üldözi, ehelyett jut neki a pocakos szőrös haverja mint társaság.
2013. dec. 8. 03:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindegyikőtöknek igaza lehet, sőt. Nem akartam önteltnek tűnni, de tényleg nem vagyok taszító személyiség, ha valaki nagyon elnyeri a tetszésemet, akkor elérem, hogy felfigyeljen rám, talán a legnagyobb probléma ott van, hogy a legelső lépés számomra nehéz, vagyis a megismerkedés, amíg beszélgetni kezdünk. Nehezen ismerkedem mivel inkább a megszokott baráti köreimben mozgok. Ha valaki az ismerőseimmel van, akkor már sokkal könnyebb számomra az, hogy beszélgetésbe elegyedjek vele, de számomra az abszurd, hogy odamenjek egyedül egy idegen csajhoz és valami hülye szöveggel próbáljam megfűzni, én inkább az őszinteséget preferálom, viszont ahhoz le kell vetkőzni a büszkeségem, és számolni kell esetleg a kosárral is. És mindig elbizonytalanodom, hogy megéri-e?
2013. dec. 8. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki nem mer, az nem nyer. :)
2013. dec. 14. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!