Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen, hogy csak a távolság miatt nem akar kapcsolatot?
Volt bnőmmel a távolság miatt mentünk szét. Ő azt mondja, hogy nagyon kedvel engem és nagyon szeretne ő is járni velem mert tudja, hogy nagyon jó vagyok hozzá meg ő is szeretne engem nagyon meg most is van hogy órákon át skypeolunk meg minden nap irkálunk egymásnak csomót, de állítása szerint neki az, hogy hetente kb 24 órát lehetünk együtt neki az nem elég és ha van egy kapcsolata akkor az olyan legyen, hogy legyen elérhető távolságba és ne csak heti egyszer lehessen találkozni hanem pl ha van valami gondja baja legyen akihez elmehet aki vigasztalhatja stb. Eddig minden ok volt mert egy városban voltunk de egyetemre ment 200km távolságra és akkor jöttek a gondok.
Létezik ez, hogy tényleg csak a távolság nem jó neki? Én annyira hülyeségnek gondolom mert én szeretem és ha havi 1x látnám akkor is szeretném mindennél jobban és nem lenne az, hogy jajj a távolság miatt nem működik, de neki elmondása szerint ez így nem jó pedig ő is szeretné meg neki is vannak érzései irántam és ő is szeretne engem de tudja, hogy neki úgyse működne.
Valami ott megváltozott nála.
Ha én tényleg szerelmes vagyok, alig várnám azt a heti 1 alkalmat, és ugranék a párom nyakába, nem hogy még lemondjak róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!