Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kevés az esélye egy alacsony, husis lánynak normális kapcsolatba kerülni? Milliomodik súllyal kapcsolatos kérdés, tudom, bocs :D
Figyelt kérdés
Szóval, 160 cm magas vagyok és 58-60kg körül mozgok. Egy ideig zavart, és tettem is ellene, leadtam 8 kg-ot, de nem éreztem jól magam, és azt a visszajelzést kaptam, hogy jó voltam úgy is.... fél év alatt visszajöttek a leadott kilók, és elfogadtam magam, kényelmesen érzem magam, nem zavar többé. De most meg elkezdték páran, hogy ha nem adok le sürgősen ennyi-annyi kilót, ne számítsak kapcsolatra. Elbizonytalanodtam. Tényleg ennyire pocsék kicsit ducin párt találni? :/2013. dec. 7. 18:11
12/19 A kérdező kommentje:
Hmm... nők mondták, igen... erre még nem is gondoltam.
2013. dec. 7. 18:51
14/19 Sz Misi válasza:
160 cm-hez 58-60 kg szerintem teljesen rendben van. Sőt, gyakran kifejezetten vonzó és izgalmas, ha van mit fogni a jányon. Ne bizonytalanodj el. Ha büszkén viseled az alkatod, az a kisugárzásodon is látszani fog, és bomba csaj leszel. Nézd csak meg a Mostani X-faktoros Batánovics Lilit. Úgy felpumpálták önbizalommal, hogy igazi bombázó lett. Legalábbis nálam bejön. 26/F
15/19 Sz Misi válasza:
Nem is írtad, hány éves vagy, hogy ennyire neki vagy keseredve (pl ha csak 15 vagy, naná, hogy nincs kapcsolatod, az ilyen korú fiúk még tiszta hülyék)
16/19 A kérdező kommentje:
#13-as: hogy te milyen édes vagy! Én is szeretlek! :D
Sz Misi: B. Lilinél azért valamivel kevesebb vagyok :) de igazad van, és köszönöm. Viszont ezt a magabiztos dolgot sem akarom túlzásba vinni, mert akkor meg elijesztek mindenkit.
Nem vagyok elkeseredett sem, csak bizonytalan és kíváncsi. Egyébként 18 :)
2013. dec. 7. 19:40
17/19 anonim válasza:
Lefogytál, gondolom nem túl egészségesen ha fél év alatt vissza is jött a dolog...nőként kérdezem, hogy tornázni miért olyan nagy feladat? nem kell hozzá éhezni és gebének lenni de nagyon sokat dob rajtad a dolog. A kicsit ducival az a baj, hogy az az évek folyamán már nem lesz jobb... mondjuk én nem azért figyelek oda, mert kapcsolatot akarok, hanem, hogy jól nézzek ki.
18/19 A kérdező kommentje:
Ezt úgy imádom... azt, hogy kicsit ducibb vagyok, nem úgy kell elképzelni, hogy egész nap chipset és kólát öntök magamba, és hogy a mozgás szó káromkodás számomra. Évekig táncoltam, úsztam, jelenleg pedig külön nyújtani/tornára járok, hajlékony vagyok és átlagos kondícióban vagyok. Csak nem sanyargatom magam, meg alapból kerekebb testalkattal rendelkezek. Ettől még nézhetek ki jól!
2013. dec. 7. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!