Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ezt annyira félre érteni? Többi lent?!
Van egy lány barátom,akivel gyakran szoktunk ölelkezni,de ugy hogy amikor talizunk és ugy,vagy ugy van kedvünk,szóval értitek,és ugye mi évfolyam társak vagyunk..és mindig amikor a lány elmegy mindig kérdezgetik hogy ''Ti jártok?'' és mindenki félre érti,ennyire elavult már a fiu-lány barátság?
16/F
Én is így vagyok,de idővel megszokják,nyugi. :)
Bár engem sosem zavart,hogy azt hiszik,hogy együtt vagyunk,az osztályban mindenki majd megveszik a lányért,Ő meg engem ölelget. :P
Végre egy normális ember:P
Engem igazából nem idegesít hogy azt hiszik hogy mi járunk hanem az idegesít hogy nem tudják a szemünkbe mondani,hanem azt csinálják hogy miután elment a lány oda jönnek,elhivnak arréb és megkérdezi hogy ''Ti jártok?'' Meg hogy biztos szerelmesek vagyunk meg minden..
Mindkettőnk a megfelelő nemhez,azaz az ellenkező nemhez vonzódik:)
Nálunk az a baj hogy nem rég óta vagyunk ennyira jóba,és még furcsa mindenkinek,de szerintem nem fogják megszokni,semmi egoistaság nélkül mondom,hogy azért nem vagyok csúnya,vagyis én nem tartom magamat annak..nem azt mondom hogy hiperszuper ultrakirályul nézek ki de,azért nem is annyira rosszul,szóval azért figyelek magamra
és szerintem a lányok az én osztályomból azért cikiznek,meg cukkolnak mert féltékenyek a lányra,hogy ő ölelget engem..és látják hogy tetszik nekem hogy ölelget,és gondolom ebből azt szűrik le hogy biztos egymásba vagyunk zúgva,meg szerelmesek vagyunk meg minden..jó nem mondom azt hogy ilyen kőkemény fiu lány barátság van,mert azért az nem,mert én szivesen járnék vele,meg minden..csak nemtudom..nekem valahogyan fontosabb hogy mi ilyen jó viszonyba vagyunk mint hogy egy 2 hetes kapcsolattal leromboljuk..bár szerintem ez a barátság nem fog sokáig barátság maradni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!