Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismeri be hogy zavarja a melleim közti különbség?
Figyelt kérdés
tehát a melleim nem egyforma méretűek....jó tudom hogy senkinek sem totál egyforma de nekem tényleg látványos különbség van a melleim mérete közt.A barátom azt állítja nem zavarja ...csak azt nem tudom minek kell hazudni? Hiszen mindig a nagyobbik mellemet fogdossa, csókolgatja,nyalogatja, együttalvásnál a nagyobbra hajtja a fejét. a kisebbik mellemmel csak immel-ámmal foglalkozik. most azért nem ismeri be hogy zavarja mert ezzel akar jó fiú lenni?és ha majd nekem nem tetszik valami?ja hát igen akkor majd gondolom ezzel fog jönni hogy ő se szólt a melleim miatt.....miért hiánycikk az egyenesség??2013. dec. 6. 18:52
11/11 anonim válasza:
nekem meg az egyikben van piercing, másikban nincs. az uram imádja a piercinget, mégis van olyan alkalom, hogy csak a másikkal foglalkozik, mégsem hánytam még a szemére, hogy "mert fogadjunk, hogy nem is szereted, hogy át van bökve a mellbimbóm, valld csak be!" ugyanmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!