Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak olyan fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak olyan fiúk, akinek nagyon régóta nincs barátnőjük, de nem is keresnek, akarnak?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ilyet ismerek. Huszonsok-éves srácok, és vagy évek óta, vagy soha nem volt barátnőjük.

Sőt szerintem komoly barátnőjük soha. És ezekért a fiúkért általában epekednek lányok, akiket végül ezek a fiúk lepattintanak.

Van itt ilyen fiú, aki ezt olvassa? Mi van a fejetekben?

Esetleg más is tapasztalt ilyet? :)

2009. nov. 22. 20:13
1 2 3 4
 11/37 kolosszus22 ***** válasza:
20:42-nek, én sem csak hasamra ütöttem és mondom ezt magamról,nagyon sok nő jegyezte ezt meg nekem, azért mertem így leírni.
2009. nov. 22. 21:06
 12/37 anonim ***** válasza:
Detto ilyen helyzetben vagyok én is. 20 évesen még soha semmilyen kapcsolatom nem volt. Elvoltam a saját kis laza életemben de most rájöttem hogy gyorsan telik az idő:S pedig sokszor lehetett volna valakim de semmi,ráaádsul köztudott rólam hogy bármit megtudnék neki adni ami akarna.
2009. nov. 22. 21:06
 13/37 A kérdező kommentje:

De ez annyira szörnyű, és úgy látom akik ebben az állapotban ragadnak, az évek múlásával egyre nehezebben képesek kitörni ebből a magányos farkas állapotból. Egyáltalán hogy lehet ebből kitörni?

20:41 - na ezt a legszörnyűbb olvasni, mit éreztél miért kellett elmenekülnöd? Mi lenne az aminél úgy érzed ez megváltozna?

2009. nov. 22. 21:11
 14/37 A kérdező kommentje:
20:52 - mi a problémád magaddal?
2009. nov. 22. 21:13
 15/37 anonim ***** válasza:

egyébként ez naon buta kérdés, mert sokan keresnének ám csak ÉPPEN SOHA AZ ÉLETBEN NEM FOGNAK TALÁLNI MAGUKNAK MEGFELELÖ NŐT, legfeljebb az egyedülléttöl valo félelem sodorja öket össze hasonlo helyzetü (vénlány állapot felé kacsintgato) nökkel.nem láttam még olyat, hogy egy 20on akárhány éves, kereső, becsületes, ám azt lehet mondani, hogy uncsi férfi után sirnának a 18-22 éves punágerek.valoszinüleg az ilyen férfiakból lesznek nagy eséllyel agglegények.nagyon nagy lelki teher tud lenni.

ui: baj, ha ilyen jövöképet fabrikálok magamnak 20 évesen?

2009. nov. 22. 21:14
 16/37 anonim ***** válasza:
Én ugy vagyok vele,hogy amig nem lessz valamennyi pénzem,hogy legyen egy saját kocsim,meg ne tudjak finanszirózni mindent a lánynak,mozi,bulik,stb.. addig nekem nem kell barátnő a barátaim hülyének tartanak:D Viszont sok lány kezdeményezett nállam de én ezt vissza utasitottam.
2009. nov. 22. 21:14
 17/37 anonim ***** válasza:

Szőrproblémák.Volt olyan barátnőm akit nem érdekelt ez,de én nem bírom elviselni,ez olyan lehet nálam mint azoknál a nőknél akiknek kicsi a mellük és ezért megcsináltatják.

Végül is pénz kérdése az egész..már elmentem pár végleges kezelésre csak kva sokba kerül,közben magamat is fenn kell tartanom.Azt mondják jo testem van meg férfias vagyok,nem vékony se nem kövér,meg jol öltözködök.De így nem tudok felszabadultan lenni senkivel..

2009. nov. 22. 21:23
 18/37 kolosszus22 ***** válasza:
Kedves KÉRDEZŐ! Lány vagy? Talán egy ilyen férfi tetszik neked?
2009. nov. 22. 21:25
 19/37 anonim ***** válasza:
Én speciel egyrészt besokalltam, másrészt meg Londonban (ahol jelenleg élek) kb 1000X nehezebb normális magyar nőt találni...ez van, sajna nem sok esélyt látok a változásra.
2009. nov. 22. 21:43
 20/37 anonim ***** válasza:
Nem bízok a nőkben, félek, hogy átkúrják a fejemet, mint ahogy eddig történt, úgyhogy inkább ejtem a témát, legalábbis egy időre, amíg ki nem bújok újra a csigaházamból, és a tüskék nem változnak át újra virágokká... 25/f
2009. nov. 22. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!