Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemkalkulátor szerint nem illünk össze. Szakítsak a barátommal?

Barátnőmékre 100 %-ot írt mégis szakítottak :D
Nem megbizható az a kalulátor ne higyj neki. Magatokkal foglalkozz. Ha boldogok vagytok le kell sz*rni minden mást!

Aki egy kicsit is jártasabb az informatikában (a kérdezőről ilyet még csak nem is feltételezek!), az nagyon jól tudja, hogy ezeket a "szerelemteszteket", és egyéb ostobaságokat csak unatkozó (vagy épp szakmailag lecsúszott) programozók készítik, egy általuk találomra kitalált algoritmus szerint. Azaz a nevek karakterkódjainak alapján számolja ki az értéket. (Lustább programozók meg egyszerűen a gép véletlenszám-generátorára hagyatkoznak.) Ugye nem kell mondanom, hogy ez mennyire nincs összefüggésben két ember egymás iránt érzett érzelmeivel?
A gáz az, hogy vannak olyan emberek, akik ennek hisznek, sőt, ez alapján döntik el, hogy összejöjjenek-e valakivel. Ez még annál is rosszabb, amikor a horoszkóp alapján választanak párt.

Előző!
Én akkor már egy olyat találnék ki, (ha értenék hozzá) hogy fordítva is működjön.
Tehát beírom a nevem, meg pl hogy 90% fölötti egyezés, és dobjon ki neveket.
És akkor eleve úgy kéne ismerkedni. :D Így időtakarékosabb.
-Helló Laci vagyok!
-Szia, Éva.
-Éva??!! Takarodj előlem te 12%-os retek! Nekem minimum egy Erzsi kell! XD

:DD Ugye nem komolyan kérdezted?
Ha mégis, akkor nyugodj meg, leteszteltem én is, és az jött ki, hogy 68% az esély. Viszont ha nem elég ez sem, változtasd meg a neved Péterre, úgy rögtön felugrik 76%-ra...:D (ezt halál komolyan így van.:D)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!