Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért maradnak együtt a nők olyan férfinak nem nevezhető állatokkal, akik megalázzák, megverik őket?
Figyelt kérdés
Miért mondják továbbá a tipikus választ, hogy "azért, mert szeretem"? Mit lehetne egy alacsony érzelmi intelligenciájú, kiegyensúlyozatlan emberben szeretni? Talán azt, aki egykor volt, de már régen nem az? Úgy érzem, soha nem fogom megérteni ezt a kérdést.2013. dec. 5. 15:42
11/11 anonim válasza:
A témához csak a saját tapasztalatommal tudok hozzászólni. Az én apám is ilyen sz@r ember. Elinte minden felhőtlen volt anyukám és apám között. Nagy szerelem, felépítkeztek, volt pénz jöttük mi gyerekek 4-en. De elfogyott a pénz és apám egyre erőszakosabb lett! Kiderült,hogy nem csak az ideg meg a gondok hanem betegség miatt is. Anyunak nem volt hova mennie 4 kisgyerekkel. A házból apámat nem lehetett kitenni. Lehet egy válásnál neki itélték volna de biztos,hogy apám ránkgyújtotta volna. Így minden maradt a régi. Eleinte csak anyám kapott, na idővel mi is. És nem csak verésre gondolok! Néha az érzelmi zsarolás a "Dögölj meg" meg hasonlók sokkal rosszabbúl tudnak esni. Marha rossz ezt látva felnőni, de így visszanézve rájöttem,hogy komolyan nem volt választása anyunak. De felnőttünk. Mindenki megpróbált menekülni otthonról! De mikor már nagyobbak lettünk és épp kaptune egy ütést nem türtünk. Még én nő létemre is ha kellett megvédtem magam. Nem gondolom,hogy ennél fogva rosszabb ember lettem, hogy apám tőlem is kapott 1-2 ütést,rúgást! Most ha rám kezet emelne egy férfi nem szólnék egy szót sem csak úgy eltünnék,hogy az életben nem találna meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!