Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kellek neki, miért tart még mindig maga mellett, és szenvedtet? Ha tényleg szeret, miért nem áll mellettem? Hogy engedjem el?
Figyelt kérdés
Négy éve párkapcsolatban élek. Sajnos ez egy se veled- se nélküled típusú, viharos kapcsolat. Többször különváltunk már, másfél év után pedig hosszabb időre elhagytam a páromat. boldogok voltunk hogy újra egymásra találtunk, ő mindig is azt mondta szeret engem, és éreztem is sokszor, ám már semmi sem volt olyan mint régen, már nem úgy tekintett a kapcsolatunkra. A sok szép emlék után sokszor veszekszünk, mára már egyáltalán nem kapok tőle szeretetet, vagy törődést, de még így is bizonygatja hogy ő velem akar maradni, de nekem szükségem lenne a szeretetére, én még mindig nagyon szeretem őt. Nagyon sokat tettem érte, harcoltam ezért a kapcsolatért is, mindig is tudtam az agyammal, hogy ennek a kapcsolatnak nincsen jövője, de nem hagytam el mert nem akartam megtenni vele. Ő többször belém tiport, és rettenetesen bánt velem, de mindig el tudta érni, akár egy mosolyával is, hogy bocsássak meg. Most, mikor a legnagyobb szükségem lenne rá, elhagyott, de tartok attól hogy újra visszahízelgi magát. Ő volt az első nagy szerelmem, vele terveztem a jövőmet. Úgy érzem tényleg okosabb lenne véget vetni ennek, hogyan gyűjtsek erőt, hogy ezt tényleg le tudjam zárni?2009. nov. 22. 17:28
1/4 anonim válasza:
Itt csak te léphetsz. Tudom, hogy iszonyú nehéz, de nemet kell mondanod. Ne engedd vissza, nem vele kéne, hogy leéld a következő éveidet.
2/4 anonim válasza:
Barátnőkkel mozduljatok ki egy kicsit, lazítsatok, bulizzatok. aztán keress olyat aki megérdemel. Minden jót!
3/4 anonim válasza:
Szerelmet hazudik, mert még mindig jobb vagy neki, mint a semmi. Szóval nem szeret, kihasznál.
Sztem dobd ki előbb te, mielőtt még ő cserélne le téged egy új csajra.
4/4 anonim válasza:
Csak olyan férfivel szabad együtt lenni, akire minden körülmények között lehet számítani, és melletted van, ha szükséged van rá (természetesen ez csak akkor igaz, hogyha tudja is ténylegesen hogy szükséged van rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!