Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan éltétek meg a válásotokat?
figyelem elterelés, szex.
ilyen tündérmesés kapcsolatom már jó régen volt
Sehogy!
Hasonlo helyzetben voltam, csak nem jutottunk hazassagig. 5 eves parkapcsolat azzal a lannyal, aki altalanos suliban a legjobb baratnöm volt, aki az elsö lany volt, akit megcsokoltam, akivel ujra összehozott a sors, aki a lelkitarsam volt. 3 eve szakitottunk, amiert nem voltam kepes egyedül kihuzni a kapcsolatunkat az örvenyböl. Azota ö is belatta... de most mar van egy gyereke es az apukaval parkapcsolatban el... ahogy en is parkapcsolatban elek egy igazi alomnövel! Aki tulszarnyal mindent, amiröl eddig almodni mertem... 10/10-es!
Csak nem vagyok kepes annyira szeretni, amennyire erdemli. Mindent megadok neki, es szeretem is, de mar nem vagyok az az ember, aki 3 eve voltam
A lovagiassag megtestesitöjeböl egy hütlen alak lett, aki az utobbi 3 evben rendszeresen csalja a parjat. Ami meg ennel is szörnyübb, hogy a lanyok többsege, annak ellenere, hogy öszinte voltam velük, belem szeretett. Aterzem a fajdalmukat, amikor emiatt nem folytatjuk a talalkozasokat, de hamarosan ujra ugyanilyen szituacioban talalom magam.
A baratnöm pedig megerdemelne azt az embert, aki evekkel ezelött voltam. Gondoltam mar, hogy veget vetek a kapcsolatunknak, de ö lelkileg teljesen összetörne. Elete szerelme vagyok, ahogy menyasszonyom volt szamomra... Es szeretem is a baratnömet. Jobban, mint barki mast! De ez meg igy is csak töredeke annak, ahogyan regebben szeretni tudtam...
De az elet megy tovabb. Külsö szemmel szamomra minden jobbra fordult. Sikeres vagyok, fantasztikus a baratnöm es legközelebbi barataim, akik tudnak rola, gyönyörü szeretöimet is irigylessel nezik... de maganyos utaimon megis elöfordul, hogy egy-egy emlekekkel telitett szamot hallok a radioban es könnyekkel telik meg a szemem... olykor arra gondolok, hogy egy kormanymozdulat veget vethetne mindennek... de nem arulhatom el azokat, akik szeretnek. Több fajdalmat okoznek, mint amennyitöl megszabadulnek... az elet megy tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!