Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan éltétek meg a válásotokat?

Figyelt kérdés
Sajnos abba a helyzetbe kerültem, amikor már nem maradt más (nem belekötni: szerintem mindent meg lehet oldani -csak nem egyedül..), és nagyon le vagyok törve, mert ezzel kb. mindenben csalódtam, amiben eddig hittem, jó lenne olvasni olyan eseteket, amikor egy tündérmesébe illő kapcsolatnak vége lett, hogy TI hogy éltétek túl?:S
2013. dec. 5. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:

figyelem elterelés, szex.

ilyen tündérmesés kapcsolatom már jó régen volt

2013. dec. 5. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Sehogy!

Hasonlo helyzetben voltam, csak nem jutottunk hazassagig. 5 eves parkapcsolat azzal a lannyal, aki altalanos suliban a legjobb baratnöm volt, aki az elsö lany volt, akit megcsokoltam, akivel ujra összehozott a sors, aki a lelkitarsam volt. 3 eve szakitottunk, amiert nem voltam kepes egyedül kihuzni a kapcsolatunkat az örvenyböl. Azota ö is belatta... de most mar van egy gyereke es az apukaval parkapcsolatban el... ahogy en is parkapcsolatban elek egy igazi alomnövel! Aki tulszarnyal mindent, amiröl eddig almodni mertem... 10/10-es!

Csak nem vagyok kepes annyira szeretni, amennyire erdemli. Mindent megadok neki, es szeretem is, de mar nem vagyok az az ember, aki 3 eve voltam

A lovagiassag megtestesitöjeböl egy hütlen alak lett, aki az utobbi 3 evben rendszeresen csalja a parjat. Ami meg ennel is szörnyübb, hogy a lanyok többsege, annak ellenere, hogy öszinte voltam velük, belem szeretett. Aterzem a fajdalmukat, amikor emiatt nem folytatjuk a talalkozasokat, de hamarosan ujra ugyanilyen szituacioban talalom magam.

A baratnöm pedig megerdemelne azt az embert, aki evekkel ezelött voltam. Gondoltam mar, hogy veget vetek a kapcsolatunknak, de ö lelkileg teljesen összetörne. Elete szerelme vagyok, ahogy menyasszonyom volt szamomra... Es szeretem is a baratnömet. Jobban, mint barki mast! De ez meg igy is csak töredeke annak, ahogyan regebben szeretni tudtam...

De az elet megy tovabb. Külsö szemmel szamomra minden jobbra fordult. Sikeres vagyok, fantasztikus a baratnöm es legközelebbi barataim, akik tudnak rola, gyönyörü szeretöimet is irigylessel nezik... de maganyos utaimon megis elöfordul, hogy egy-egy emlekekkel telitett szamot hallok a radioban es könnyekkel telik meg a szemem... olykor arra gondolok, hogy egy kormanymozdulat veget vethetne mindennek... de nem arulhatom el azokat, akik szeretnek. Több fajdalmat okoznek, mint amennyitöl megszabadulnek... az elet megy tovabb.

2013. dec. 5. 12:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a történetedet! Elég elkeserítő tényleg.. Ha ez segít, én most úgy állok hozzá, hogy összetörhette a szívem azzal, hogy nem becsült meg, de én nem fogok ezért máson bosszút állni. Előtted is ott a lehetőség, hogy boldog legyél, találtál hozzá partnert.. Még ha nem is hiszel benne, érdemes lenne vmi szakemberhez fordulnod, aki kicsit gatyába ráz. Én is erre készülök, mert nekem is megfordult a fejemben, hogy könnyebb lenne feladni és elaludni örökre.. DE akkor ennek az egész szarságnak, amit átszenvedtem-küzdöttem már eddig, nem lenne semmi értelme. Fontold meg..:)
2013. dec. 9. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!