Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ekkora szerelem után is van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora szerelem után is van élet? Hogy lépjek tovább?

Figyelt kérdés

Valószínűleg elég sablonos kérdésnek tűnik,én mégis felteszem,meglátjátok,nem csak egy egyszerű szerelmi bánatról van szó:P

1 éve voltunk együtt a pasimmal(korábban plusz még 1 év) és hatalmas nagy szerelem volt..és még most is az.Nem működött,ennyi az egész.Ő megszakított velem minden kapcsolatot,mondván,hogy így mindkettőnknek könnyebb lesz,legalábbis egyelőre.Mert gyanítom,hogy még csak azért nem jelentkezett,mert még bírja(4napja szakítottunk).Tünetek:szenvedek...nem bírok enni,aludni,minden rá emlékeztet,úgy érzem,nem találok nála úgyse jobbat,nem bírom,ha valaki kedvesen rám mosolyog,vagy hozzámér,mert a sírás környékez a kedveskedéstől és a törődéstől(tudom,hogy hülyén hangzik,de így van),ha az jut eszembe,hogy majd más öleli,egyszerűen mintha a mellkasom szétszakadna a fájdalomtól...de sírni nem tudok mégse.És ez jó pár hónapig fog így menni,egy korábbi esetből kiindulva.Az a bajom,hogy a végletekig hűséges vagyok.Nyálasan mondva neki adtam a szívem és az örökre nála is marad...Volt már vele kapcsolatban erre példa,mert pár éve volt egy 1 éves kihagyásunk amikor úgy nézett ki hogy végleg vége,szóval tapasztalatból mondom,mert nagyon megszenvedtem akkor,nem akarom hogy újra érzelmi roncs legyek több éven keresztül.Nem tudom,mit kezdjek magammal,hogyan lépjek túl rajta...Szenvedélyes kapcsolat volt,eljegyzés volt tervezve a köv. 2 éven belülre,jövőre összeköltözés volt kilátásban...az életem vele volt eltervezve,mindent ráépítettem.Nem tudom,hogyan tovább...

A tanácsokat előre is köszönöm!

19L

2009. nov. 22. 16:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hát tudod az a rossz h vele vagy 1 év kihagyás aztán újra aztán megint ezt megkell beszélni h mi a baj javítani rajta meg kell neki mutatni h kell neked sajnos ha ezek után sincs változás akkor sajnos hagyni kell :S:S és átérzem a bánatod én még csak F/16 vagyok de nekem is volt barátnőmmel kihagyásom és én se tudtam magammal mit kezdeni :S
2009. nov. 22. 16:41
 2/18 anonim ***** válasza:
Miért lett vége? Én ezt nem értem! Ha annyira nagy szerelem volt mint ahogy előadod akkor MINDENT meg kell beszélni, a problémákat megoldani, alkalmazkodni egymáshoz, nem pedig egyből szakítani (ha már annyira minden tervbe volt véve). Ezt írod: ,,nem működött, ennyi az egész". Miért nem működött?
2009. nov. 22. 17:16
 3/18 anonim ***** válasza:

Lecseng.

Az első hét nehéz, a második már csak időnként. Néha még 5 év múlva is az eszedbe fog jutni és egy-egy pillanatra érezni fogod azt, amit most.

A legtovább a féltékenység fog megmaradni, ez a szerelem legszívósabb része. Olyanok is féltékenyek egymásra, akik esetleg már utálják egymást és nem is értik, mi fogta meg őket először a másikban.

A leggyorsabban akkor tudsz kigyógyulni ebből a kapcsolatból, ha másikat keresel.

2009. nov. 22. 17:30
 4/18 A kérdező kommentje:
Nagyon hosszú lenne ha elmagyaráznám,hogy miért lett vége...Nagy vonalakban annyi,hogy mindketten bizalmatlanok voltunk.Én azért mert az 1. együttjárásunkkor egy csaj jött a képbe,eleinte mint a párom haverja,csakhogy ez a haver egyfolytában fúrt engem és végül sikerült minket szétválasztani ééés ezután össze is jöttek(bár utólag a párom beismerte hogy csak felejteni akart)...merthogy akkoris nagyon sokat veszekedtünk.Az exem meg azért volt féltékeny,mert hogy úgy mondjam "kapós" vagyok, elég sokan akarnának megkörnyékezni(bár mint mondtam végletekig hűséges vagyok).Ő engem nagyon korlátozott,ha suli után elmentem 1 órára kocsmában meginni az osztálytársaimmal egy kólát,kiakadt,ellenben én nem szólhattam bele a folyamatos bulizásaiba(egyetemista,más városban éltünk).Azt a kis időt,amit hétvégente együtt töltöttünk,jól kihasználtuk,azt kivéve hogy beszélgetni nem lehetett vele...semmiről nem akart hallani,ha bajom volt vele,csak hisztinek vette és összevesztünk.Most is amiatt szakítottunk,mert kitörtek belőlem az elhallgatott dolgok.Soha nem hallgatta meg ha vmit sérelmeztem...mégis ő vágta be a durcát:P
2009. nov. 22. 18:00
 5/18 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyaniylen helyzetben voltam, ha nem rosszabba. Nekem egyik nap bejelentette a barátom hogy már nem ugy szeret mint régen. Pedig mi sose vezsekdtünk, meg semmi balhé nem volt. Ő is teljesen megszakitotta velem a kapcsolatot. Fél éven át sirtam utána, el sem tudtam volna képzelni magamat már mellett, stb... amiket te is leirtál. Aztán fél év után jött egy fiu nagyon aranyos volt kedves, megértő.Randiztunk, kezdtem elfelejteni a barátom. Majd összejöttem ezzel a fiuval elmondtam neki mindent, nagy szerencsémre megértő volt és segitett nekem elfelejteni az exem. Azóta is ezzel a fiuval vagyok, lassan 1éve, és nagyon szeretem. Nem modnom haonta eszembe jutogat a volt barátom, de már le tudom őt zárni. Szeritnem neked is menni fog, nme kevés idő nekem is 1év volt kb, de nem reménytelen.
2009. nov. 22. 20:10
 6/18 A kérdező kommentje:
Nekem ellenkezőleg,mert tudom hogy őis ugyanúgy szeret, mint régen...amúgy énis gondolkoztam ezen,hogy ha lenne egy olyan fiú,akinek elmondhatom,hogy bizony segítenie kell összeragasztani a szívemet és még ezekután is kitartana mellettem és tényleg segítene, persze hogy könnyebb lenne a felejtés.De hol lehet ilyen pasit találni?:S
2009. nov. 22. 20:20
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem később rájössz, hogy nem sokat vesztettél ezzel a féltékenykedős és dirigálgatós pasival.
2009. nov. 25. 18:37
 8/18 anonim ***** válasza:

Én három év után vesztettem el valakit.

Annyi minden ráment, ilyen kamaszkori baromságok, suliból kicsapástól kezdve kábszeres dolgokon keresztül tucatnyi lánnyal való bosszúból járás és vissza..

tényleg nagy szerelem volt, és egy éve zavartalan volt, de most vége.. nem tudok mit kezdeni.

nem lehet elfelejteni.

akkor lesz a legrosszabb, mikor majd feltűnik valaki az oldalán..

2009. nov. 25. 19:37
 9/18 anonim ***** válasza:
Sajnállad de öszintén...én is hasonlóan jártam...a pasim kiakadt ha elmetem csajokkal valahova stb csak mi 2.5évig jártunk és nem birtam tovább és szakitottunk...de én se birtam nélküle sem ö ezért kibékültünk ujra...lekopogjam azota minden a legnagyob rendbe semi veszekedés semi...de ez személytöl függö...mi pl mindent meg tudtunk beszélni.végigmentünk a kapcsolatunkon mi volt a rosz és mi a jó...és ugy csináljuk hogy mindketönknek jó legyen... féltékenység a legnagyobb betegség higyjétek el attól megy tönkre legtöbb kapcsolat...
2009. nov. 25. 19:54
 10/18 anonim ***** válasza:

Igen ekkora szerelem után is van élet!:)

Nekem 2éve lett vége egy 4éves kapcsolatomnak...Mi voltunk a "gimi párja".Mindent együtt csináltunk...De jött az egyetem és egyszer csak azt mondta,h már nem szeret...10napig egyfolytában láyas voltam,lefogytam 10kilót,és se inni se enni nem birtam...Egyfolytában sirtam.

Aztán rájöttem lassan,hogy ő a mostani barátnőjével rosszabul járt,és lehet gonoszság,de ez a tudat baromira jól esett. :P Azóta 2év telt el,és rengeteg kedves pasit ismertem meg...És arra is lassanként rájöttem,hogy Ő sem volt olyan tökéletes,mint amilyennek én láttam.

A tanácsom az,hogy ne várj rá! Fájni fog elejinte másra ránézni vagy megcsókolni...De idővel hidd el találsz jobbat!Olyan pasival meg ne elégedj meg,akivel nem lehet értelmesen beszélgetni a dolgaitokról és még túlzottan féltékeny is!!! Sok sikert:Orsi :)

2009. nov. 25. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!