Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 14 évesen a saját nememhez jobban vonzódok mint a fiúkhoz?
Eddig sráccal még nem jártam de 2 lánnyal már igen,és valahogy félek h ezt a körülöttem lévő emberek nem fogják úgy megérteni pl.szüleim.Ekkora nagy baj lenne ha valaki biszex?
14/L
Ha valaki biszex, az a fiúkhoz is vonzódik.
Egyébként jöhet egy fiú, akiben megtalálod a Neked megfelelő embert, és heteróvá varázsol. :
Ha a fiúk nem tetszenek,akkor lezszbikus vagy. Ha a fiúk is,akkor vagy biszex. Ebben a korban van,hoyg a saját nemed is érdekel,ezt hívják pubertáskori nem identitászavarnak.
Én egészen kiskormtól fogva melegnek hittem magam,de úgy 12 évesen a lányok is tetszeni kezdtek,egészen 16 éves koromig,biszeyuálisnak hittem magam. De pár napja vettem észre,hogy a lányok egyeltalán nem izgatnak. Meleg vagyok.
A barátok,barátnők elfogadnak,sossem csináltak ebből problémát. Ne aggódj,nem vagy egyedül! :)
Szüleimnek még én sem mertem elmondani. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!