Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van párom 3éve de mostanába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom 3éve de mostanába elég sokat masztizok és lányokra gondolok a saját nememhez vonzodok? Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ez cumi
2009. nov. 24. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincsen ebben semmi rossz!:) Gondolom szivesen ki is próbálnád élesben is!Rengeteg nő így van ezzel csak kevesen valják be!
2009. nov. 24. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Győzd meg a barátod, hogy operáltassa magát nővé és szavazz az Szdsz-re...
2009. nov. 27. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyet én is szoktam és tök izgi nincs ezzel baj:).Ha kipróbálnád élesben is ,akkor sem vagy feltétlenül leszbikus..aztán meg nem is biztos ,hogy annyira izgalmas lenne,ha ott lenne előtted egy csaj széttárt lábakkal:)
2009. nov. 27. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van páro, imádom és jó vele, DE régen voltam nővel is és az is nagyon jó volt, mivel a párom szeret ezért egyszer elmeséltem neki,meglepődött és tökre beindult tőle, azóta néha csináljuk hármasban is én, a barátnőm és a párom. Nincs ebbe semmi rossz, talán még a párodnak is elmondhatod, és az is lehet hogy olyan jól jársz mint Én :))persze az is lehet hogy nem jön be és utánna már téged sem érdekel. Egy probát megér
2009. nov. 27. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok, gyakran szerepel a fantáziámba, nagyon tud izgatni, szeretném kipróbálni de partnert még nem találtam sajnos. Nem vonzódsz ettől a saját nemedhez vagyis nem radikálisan. Sok nőnek szerepel ez a szexuális fantáziájában, a vágyaiban. nekem a barátom sajnos már az enyhe célozgatást rosszul fogadta (3as vagy 4es szex). Ha nem félsz tőle szerintem engedj a vágyaidnak. beszéltem egy pszichológussal azt mondta nincs annál rosszabb, ha visszafojtod. uh engedd el magad :)
2009. nov. 27. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Én régebben maszturbáltam is nőkre... Engem sokkal jobban felizgat egy szép (!) nő, mint egy pasi, de élőben nem csinálnám. Nálam ez csak fantáziálgatás szinten megy, mert csak a fiúkhoz vonzódom amúgy. Csak fiúba tudok szerelmes lenni. Azt meg mondjuk én nem bírnám elviselni, hogy a szerelmem egy másik nőt dugjon az orrom előtt. Végem lenne. De kinek, hogy. :)
2009. nov. 28. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!