Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem sajat magam? . Most mi van? Szerettem vagy csak vonzodok hozza?
hát szerintem ez rajongás:)
de én a helyedben 15 évesen nem talizgatnék 20 éven felüli sráccal, mert ki tudja mit akar...
Rajongás:) Felnézel rá, vagy hogy mondjam:)
Előbb-utóbb beleszeretsz, és az nagyon tud fájni, hisz egy 20-on felüli már nem biztos, hogy tisztességes szándékkal közeledik.
23/F
Mindenki ezt mondja még ilyen korban, sőt ... tapasztalatból mondom, hogy még az idősebb korosztály szájából is gyakran elhangzik az a közismert mondat, hogy:
"-De Ő más mint a többi!"
Aztán vagy igaza lesz az embernek (ritkán) vagy csalódottan ismeri be, hogy sajnos tévedett de később hasznát veszi majd az évek során megszerzett tapasztalatokat!
Nagyon fontos, hogy ne a szavaknak higgy, hanem a tetteknek! Mert a szó elszáll ... és mondani sok mindent lehet de őszintén és önzetlenül cselekedni már annál kevesebben szoktak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!