Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves lányhoz hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lányhoz hány éves pasi illik max?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok..:)
2013. dec. 4. 19:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97
2013. dec. 4. 19:21
 12/24 anonim ***** válasza:
Ja persze, te biztos érettnek tartod magad, de nem biztos h más is. És lehet h alapból leírod a korodbeli srácokat mert ha pár olyan akkor már mind olyan.
2013. dec. 4. 19:23
 13/24 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Kérdező, nem vall túl nagy érettségre azt gondolni, hogy a veled egykorúak közt nincs egy érett srác... Könnyen lehet az ön készülékében van a hiba. Bár nem tagadom, 18 éves kor körül még 'jelentős' probléma, hogy az érett srácokat általában nem kifejezetten érdekli az öltözködés, nem járnak kondizni és többnyire visszahúzódóak. Aki meg kivétel, azt már elkapkodták. De akkor ne azt írd, hogy nincs egy éretlen sem, inkább azt, hogy nem találtál egyet érett srácot sem, aki megfelelt az igényeidnek. Így pontosabb.

2013. dec. 4. 19:30
 14/24 A kérdező kommentje:
Akiket megismertem, egytől egyig mind a dugjunk-bulizzunk 1000-rel korszakában van. Én meg ebből nem kérek.:)
2013. dec. 4. 19:37
 15/24 A kérdező kommentje:
Ha nem lennék érettebb, akkor nem írnám le. Minek kamuznék? Ismerem önmagamat.
2013. dec. 4. 19:38
 16/24 anonim ***** válasza:
Azért nem vagy érettebb mert általánosítasz! Buta módon!
2013. dec. 4. 19:43
 17/24 A kérdező kommentje:

CSAK ilyenekkel találkoztam. :)

Osztálytársak, meg társkeresőről pár srác.

Ellenben a 20 évesek már sokkal normálisabbak.

18/24 anonim ***** válasza:
Megértelek, nem kötözködni akarok. De azért néz szét azok között is, akik felett eddig elsiklott a tekinteted. Ne érts félre, ne ismerkedés céljából tedd, csak ülj le beszélgetni azokkal, akik a sarokban lebzselnek egész nap egy könyv fölött gubbasztva:D Vagy akik egymás között beszélgetnek olyan nyelven, amit még csak a fizika tanárodtól hallottál. Elhiszem, hogy nem a legszexibb pasijelöltek, de vannak a te korosztályodban is intelligens srácok.
 19/24 Költőnő? ***** válasza:

max 25.

De azok közt is sok az éretlen, erre készülj :D

20/24 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem a helyes srácok érdekelnek.
2013. dec. 4. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!