Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az eszemre vagy a szívemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eszemre vagy a szívemre hallgassak? Belebetegszem. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Napra pontosan egy éve összejöttem egy fiúval (távkapcsolat) akibe borzalmasan szerelmes voltam, ő is belém, 3 hónapig tartott, de egyszer csak nem jelentkezett mint utóbb kiderült azért mert úgy gondolta így jobb lesz mindkettőnknek. Én rengeteget szenvedtem miatta, gyógyszert szedtem, depressziós voltam... 1 hónapja összejöttem egy másik fiúval aki nagyon szeret, de tegnap jelentkezett a távkapcsolatom és mindent újra akar kezdeni...megbánta, és jóvá akarja tenni, mert azt mondja senkivel nem tudott engem pótolni és iszonyatosan fontos vagyok neki... mit tegyek?? találkozni fogunk hogy megbeszéljük. Ha az eszemre hallgatok akkor nem bocsátok meg és a mostani barátommal maradok, viszont ha a szívemre, akkor a távkapcsolatot, és így lennék igazán boldog mert nekem ő az igazi. A barátomnak viszont nem akarok fájdalmat okozni :( nem tudom mit tegyek.
2009. nov. 22. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A távkapcsolat sosem tartós megoldás. Előbb-utóbb mindegyiknek vége van.
2009. nov. 22. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jah,egy távkapcsolatnak soha nincs nagy jövője,hagyd a francba,éljél boldogságban továbbra is a barátoddal és ennyi!!;)
2009. nov. 22. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátod nem szereted, akkor szakíts vele, de sürgősen. Szánalomból ne legyél vele. Ahogy kivettem a szavaidból kedveled őt, de nem szereted.. Ha nem a távkapcsolatot választod, lehet hogy rágódni fogsz rajta "mi lett volna ha..".

Én személy szerint nem mennék vissza ahhoz, aki egyszer már eldobott, mert megteszi mégegyszer.

2009. nov. 22. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

3.-kal értek egyet, ha egyszer eldobott, nincs rá garancia, hogy nem fog újra megtörténni

És igen, ha nem szereted a mostani párod, akkor szakíts vele, de ne azzal a másik sráccal gyere össze..

2009. nov. 22. 14:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, szeretem a barátom, de nem szerelemből :( tudom hogy nincs rá garancia hogy a másik fiú nem dob el megint, de annyira elvakultan szeretem, hogy talán még így is képes lennék újrakezdeni...
2009. nov. 22. 14:48
 6/8 A kérdező kommentje:
amúgy 19 vagyok :)
2009. nov. 22. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérsés mert ahogy már megírták lehet ,hogy megint elhagy de nem biztos egyébként pedig ha szerelmes vagy abba fiú ba akiivel távkapcsolatban voltál és a másikba meg nem vagy szerelmes akkor inkább a szivedre halgass mert ha vele boldogabb lehetsz akkor szerintem próbáld mondjuk azért attol is függ hogy mennyire táv mert ha mondjuk nem lakik olyan messze csak max a megye két végében laktok (max) akkor még össze jöhet mert azt még letudjátok küzdeni de ha negyon messze van akkor nem biztos hogy meg kell próbálni attól függ hogy heti hányszor találkoznátok de ez csak az én véleményem
2009. nov. 22. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

ha vmikor a belátható jövőben van rá esély hogy közelebb költözzetek egymáshoz, vagy egy helyre járjatok tanulni pl, akkor érdemes lehet tartani egy kicsit a távkapcsolatot, de ha esély se látszik a több együttlétre, akkor szerintem nem érdemes.

a mostani barátoddal meg ha nem szereted ne legyél együtt már mien az lehet hogy ő meg nagyon beléd szeret amíg együttvagytok és akkor milyen fájdalmat okozol neki hogy csak hitegetted? :S

2009. nov. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!