Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
a barátnőmmel lassan 3 éve hogy együtt vagyunk. Mostanában összekapunk mindenen.... a legkisebb apróságon is..... próbáltam megbeszélni vele de nem nagyon értem el vele semmit... + állandóan féltékenykedik pedig okot nem adok rá...... Volt rá példa hogy eljött hozzám mondtam valamit megsértődött és elfordulva egymástól feküdtünk az ágyon egészen estig.... szótlanul... kimozdulni nem nagyon szoktunk mert nem akar sehova menni utána meg hozzám vágja hogy mert nem viszem sehova.... teljesen tanácstalan vagyok....2013. dec. 3. 20:22
1/2 anonim válasza:
Lehet egy kis szuneteles nem artana :) ugyanez volt velem is csak 2ev utan. Nalunk is ment a feltekenykedes, a sertodesek es a vestekedesk. Mi se mentunk el szinte soha a vegere csak egymasnal voltunk. Aztan szunetet tartottunk bar szakitasnak indult. 1honap utan megkeresett, hogy szeret es hianyzom. Azota minden megvaltozott. Minden hetvegen elmegyunk valahova (neha csak kocsmaba haverokkal- deaz is kell:) )
nem azt mondom h szakitsatok de lehet jo lenne, ha megbeszelnete h fel honapra szuneteltek. Ezalatt termeszetesen nem azt ertem h massal kavarjatok. Hidd el mas lesz utana. De fontos haz az idoszak alatt tenyleg ne keressetek egymast
2/2 anonim válasza:
Bocsi. Elso vagyok. 17 es lany. Ha barmi kerdesed van meg irj nyugodtan:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!