Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás, újrakezdés, ismét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, újrakezdés, ismét megcsalás?

Figyelt kérdés
Néhány éves kapcsolatunk volt.Kiderült hogy másik fiúval is járt a hátam mögött,hosszú ideje. Ő régebben elakart hagyni,de én nagyon ragaszkodtam hozzá,és folytatta velem. Volt sok hibám. Uralkodni akartam a kapcsolatunkban. Időnként kicsit elhanyagoltam. Nem csaltam meg,nem is bántottam. Egyszerűen éltük az életünket. Aztán az utóbbi hónapokban kezdett nagyon eltávolodni. Azt kezdte el mondani,már nem szeret. Kérdeztem miért,azt mondta én vagyok a hibás emiatt. Mondtam neki,hogy adjon kis időt,hogy minden hibámat kijavítsam. Sikerült. Kibújtam a bőrömből,és teljesen megváltoztam. Akkor azt mondta,hogy nem tud megszeretni már. Ekkor szétmentünk. Néhány nappal később,találkoztunk,és a nyakamba borult,és azt mondta hibás döntést hozott. Onnantól nagyon sok szeretetet kaptam tőle,és azt mondta vállaljunk gyereket,és házasodjunk össze. Ez így ment szépen. Míg én megnéztem a telefonját,mert volt egy rossz érzésem. Más írta neki hogy szeretlek... ő is írta. Akkor szétmentünk. A másik féllel is vége lett neki. Most majd 2 hét után újra keres. Azt mondja szeret,de szégyenli amit tett. Meg hogy bánja a dolgot. Hiányzom stb.... azóta volt egy romantikus éjszakánk is.... Nem tudom adjak e neki egy esélyt,vagy újra megteszi? Szeretem őt. Szerintetek? Mit tegyek,ha szeretem még,de bánt a dolog. Megtudok bocsájtani,de nem tudom hogy érdemes e?
2013. dec. 3. 19:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Rakd meg, majd rakd ki.
2013. dec. 3. 19:58
 12/18 anonim ***** válasza:
nem érdemes
2013. dec. 3. 19:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lehet, mert azt mondja még mindig szeret. Nem mondaná ezt, ha nem érezne semmit irántad. De te döntésed.
2013. dec. 3. 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem, hisz a 21 szd.-ban minden szó szent! Ha majd a fiadat elvinné egy idegen idős bácsi hogy cukrot adjon a kocsijában akkor engedd nyugodtan, biztos úgy van ahogy mondja!
2013. dec. 3. 20:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem érdemes neki hinni,tuti máskor is megteszi. Az érzelmi megcsalást egyszerűen nem lehet kimagyarázni,főleg ha ő akart veled megint együttlenni.

23L

2013. dec. 3. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:

"Szerintem érdemes lehet, mert azt mondja még mindig szeret."

Te nagyon kis butuska lehetsz. :D

2013. dec. 3. 21:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem egy részeg csók miatt lapátra tett a pasim mást meg össze vissza csalnak mégis minden happy. Grat. Látszólag téged nem zavar a megcsalás. Mi itt a probléma? Sok boldogságot nektek! Minden no egy ilyen balekra vágyik neki szerencseje volt és megtalálta na ná hogy nem hagyja elveszni. Melletted gondtalanul elheti az életét
2013. dec. 4. 04:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Eddig.... Nem vagyok balek. Lehet hogy ő jobban ráfog fázni erre a dologra.
2013. dec. 4. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!