Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Többszöri megcsalás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többszöri megcsalás után újrakezdés?

Figyelt kérdés
Többször megcsalt engem, el is hagyott, de most megint megpróbálnánk újra. Érdemes?
2013. máj. 27. 23:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Minek felvenni a koszos ruhát.
2013. máj. 27. 23:31
 2/26 anonim ***** válasza:

ő is megpróbálna újra megcsalni

gondolkozz megtette többször is megteheti újra ugyanannyiszor

3/26 anonim ***** válasza:
17%
Nem érdemes,de úgyis az lesz,mert te egy örök vesztes vagy.
 4/26 anonim ***** válasza:
Hát ha jó a használt szatyor akkor hajrá :)
 5/26 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, ő a férfi.
2013. máj. 27. 23:33
 6/26 anonim ***** válasza:

Már más kérdéshez is oda írtam. na szal:

Ha valaki szeret téged az nem csal meg. Tudod ez az állítás igaz. Gondolkozz el ezen aztán dönts. Lehetsz okos de lehetsz hülye is ez csak rajtad múlik.

21/F

2013. máj. 27. 23:35
 7/26 anonim ***** válasza:
Nem fog valtozni. Volt egy fium, par het kavaras utan kozolte,h 3 es fel eves kapcsolata van.... Kidobtam, radasul le is bukott a lany elott, de a lany visszafogadta es aztan utana mindig az en kuszobomon dekkolt. Akinek ez jo, az nem valtozik...
2013. máj. 27. 23:36
 8/26 anonim ***** válasza:
Ha nincs lo ja a szamar is. Te vagy a szamar, csak mondom. Ha ez neked megfelel, csak ennyire tartod magad, akkor csinald.
2013. máj. 27. 23:38
 9/26 anonim ***** válasza:
Várj! Kitalálom "most minden más lesz, megváltoztam, sajnálom, csak te kellesz". Na ezeket felejtsd el, kamu, át fog megint bszni, persze csak ha hagyod.
2013. máj. 27. 23:40
 10/26 anonim ***** válasza:
B*sznám ki, mint macskát...
2013. máj. 28. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!