Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Többszöri megcsalás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többszöri megcsalás után újrakezdés?

Figyelt kérdés
Többször megcsalt engem, el is hagyott, de most megint megpróbálnánk újra. Érdemes?
2013. máj. 27. 23:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én nem lépnék bele többször ugyanabba a pocsolyába. Aki elhagyott az utána soha többé ne akarjon semmit..

Aki megcsalt az meg aztán főleg halott ember a számomra. Persze jött volna vissza.. elküldtem pedig nagyon szerettem de előtte kellett volna gondolkozni.

2013. máj. 28. 14:15
 12/26 A kérdező kommentje:
Igen ezeket mondta, de a nézésén is látom hogy komolyan gondolja. Mert azért mikor régen együtt voltunk szeretett engem ez biztos, csak fiatal volt még: 20 éves mikor megcsalt. Most 23 éves. Szerintem rájött hogy jó velem lennie. Meg van az a mondás hogy "Ha szeret visszajön" és habár amíg külön voltunk néha beszéltünk egymással, próbáltam őt visszacsábítani de nem sikerült. És pár hónapja feladtam és akkor keresett meg engem most.
2013. máj. 28. 14:45
 13/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom már ki írta, de tényleg örök vesztes vagy...látod a szemén hogy komolyan gondolja?? Fiatal volt, 20 éves??? Ezek röhejes kifogások, nagyon gyenge érvek. 20 évesen az ember felnőtt, és igenis képes eldönteni hogy szeretem e a barátnőm annyira hogy félrekefélek e vagy sem. De ebből is látszik hogy még te akartad visszacsábítani hogy szánalmas vagy, újra félre fog kefélni, és megint te jársz rosszul.

Teljesen mindegy hányan írják ide hogy ne tedd, mert megint pórul jársz, te már magadban rég eldöntötted hogy visszafogadod. Ez csak egy költői kérdés. Egyébként meg nem érdekel mások véleménye. De megint át fog b*szni. Én is szóltam meg itt még vagy 7-8 ember. Ez majd jusson eszedbe akkor mikor újra megteszi. Az ilyen emberek NEM változnak, pláne 1-2 év alatt.

2013. máj. 28. 15:50
 14/26 anonim ***** válasza:
Jesszus, "Ha szeret visszajön" ?? Ez a Lessziben volt? vagy hol? Aki engem megcsalt az a szemem elé ne kerüljön többet mert úgy elküldöm a bús p"csába hogy nem áll meg a lábán. A megcsalás egy gerinctelen undorító dolog, és csak férgek teszik meg azzal akit "elméletileg" szeretnek. Nekem ilyen emberre nem lenne soha szükségem, pláne az oldalamon. Nem tudnék benne megbízni.
2013. máj. 28. 15:52
 15/26 A kérdező kommentje:

Igen ezt már eldöntöttem tényleg. Kibékültünk. Ma átjött hozzám, olyan kedves volt velem mint a kapcsolatunk elején régen, és lefeküdtünk egymással. Ennyire jó még soha sem volt vele, már nagyon hiányzott az érintése, mindene. Mondjuk a szex nagyon jól működött köztünk csak azért csalt meg mert sokat féltékenykedtem és én hajszoltam a másik csajhoz.

Nem tehetek róla én nagyon szeretem őt. Amíg külön voltunk akkor sem tudtam elfelejteni és ő sem hiszem mert időközönként azért beszéltünk néha. Írt nekem szülinapomkor, karácsonykor stb. Szóval eszébe jutottam néha.

2013. máj. 28. 19:27
 16/26 anonim ***** válasza:
Csak sajnálni tudlak, nem akarod észrevenni az igazságot. Ne akard már megmagyarázni hogy azért csalt meg téged mert te hajszoltad bele! Komolyan nevetséges vagy hogy ilyeneket képes vagy elhinni. Bármit meg tud veled csinálni, és te mindig visszafogadod, meg is fog ne aggódj, lesznek még kellemetlen pillanataid, és telesírt párnáid emiatt a srác miatt. Az egész helyzetet csak magadnak dumálod be.
2013. máj. 28. 19:50
 17/26 anonim ***** válasza:
De nyomorek vagy istenem! Kesz...
2013. máj. 28. 20:25
 18/26 A kérdező kommentje:
De ha nem szeret akkor miért akar velem lenni? Találhatott volna más csajokat is, volt is neki jópár, de most miért akar velem lenni akkor? Mi lehet az oka?
2013. máj. 28. 21:21
 19/26 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet.. megszokás, kényelem, nincs ló szamár is jó stb..
2013. máj. 28. 21:44
 20/26 A kérdező kommentje:
És így meddig lehetünk együtt? Én bízom benne hogy hátha megváltozott tényleg, de mit gondoltok meddig leszünk együtt? Már pár napja minden nap találkozunk egymással, együtt is alszunk holnap este.
2013. máj. 28. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!