Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többszöri megcsalás után újrakezdés?
Pontosan addig lesztek együtt amíg megint meg nem csal. Egyébként igen, azért jön vissza hozzád mert nincs ló jó a szamár is, és azért mert megteheti. Jó volt veled a szex, és most épp ez a legkényelmesebb megoldás, nehogy azt hidd hogy ennek nagy érzelmek vannak a hátterében, ki fog használni megint, aztán újra csalódnod kell, de ha te ezt nem akarod észrevenni az a te bajod.
Az meg a másik hogy hozzám ne akarjon visszajönni az aki megcsalt, mert egy olyan emberbe a lábamat nem törölném bele, a legaljasabb dolog amit egy kapcsolatban megtehetsz a másikkal. Tudom én hogy a szerelem vak, de ezek szerint már hülye is?
Megtudtam egy haverjától hogy 1,5 hónapja még egy másik exével vette fel a kapcsolatot, de csak annyit tudok hogy összevesztek. Nem tudom vele vajon mit akart....
Aztán volt ezután az exe után még egy csaj, csak vele nem jutottak el a szexig sem, mert a csaj nehéz eset volt és megunta. És ezután a csaj után keresett meg engem ezek szerint. Mert ahogy összeveszett azzal a csajjal, rá kb 1-2 héttel keresett most meg engem.
Akkor lehet tényleg ha nincs ló jó leszek neki én is. :( Lehet tényleg csak szexre kellek neki. Tudom mennyire fontos neki a szex meg az hogy odabújhasson egy nőhöz. És így belegondolva visszahallottam hogy senkivel sem volt neki olyan jó az ágyban mint velem. De hátha meg tudom fogni a szexel nem? Emiatt most hátha velem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!