Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez nektek szól! Vajon miért csinálja ezt velem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Már régóta van ez, hogy elmegyek hozzá esetleg ott alszok, és reggel felkelünk és neki első dolga a facebook,kutya stb. nekem még annyit sem mond hogy jó reggelt meg semmi.Most ne értsétek félre még nem volt meg az első..De azért elég érdekes amit csinál én úgy érzem hogy nem szeret vagy szimplán szarik rám.Múlthéten elmentem hozzá, és ott volt egy barátnője.Leszarta a fejemet alig bírt köszönni, rám sem nézett.. Szerintetek mitcsináljak vele? Szakítsak? Mert már nem merek neki semmiért szólni mert akkor én vagyok a szärember.Válaszokat köszönöm 15/F#Barátnő-párkapcsolatok.
2013. dec. 3. 19:22
11/14 anonim válasza:
Tulajdonképpen,mit szeretnél hallani? :D
Olvasd el a kérdésed még 5-ször és,ha akkor sem a szakítás a válaszod,akkor bizony hülye vagy, már ne is haragudj!
12/14 anonim válasza:
Akkor miért gondolkodsz még mindig rajta??
13/14 A kérdező kommentje:
Igen hülye vagyok tudom de még várok vele egy kicsit ha nem változtat viselkedésén akkor vége.
2013. dec. 4. 20:59
14/14 anonim válasza:
Azt írtad,hogy már sok esélyt adtál neki. Szép dolog a remény,de ha eddig nem változott,akkor most sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!