Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Verseny? Kinek volt a leghosszabb parkapcsolata az ittlevok közül? Részleteket, életkort is, légyszi: )
Figyelt kérdés
Igazából csak az erdekel, hogy tényleg leteznek-e eletreszolo, boldog kapcsolatok..: (2013. dec. 2. 23:59
11/23 anonim válasza:
10es, már meghaltak? Addig ne állítsd! 60 felett is válnak.
14/23 ßđkan válasza:
Nagyszüleim 41 éve egy pár
Szüleim 20 éve
Nekem jelenleg 6hónapja van kapcsolatom és remélem lesz 60 év is vele :)
15/23 anonim válasza:
3,5 év. Jelenleg is tart.
Biztos léteznek egyébként. De olyan nem, hogy minden fenékig tejfel, és angyalok kórusa trillázik a párok fülébe halálukig minden áldott reggel. Problémák mindig vannak, és ha valami elromlik, nem kidobni kell, hanem megpróbálni megjavítani.
23f
17/23 A kérdező kommentje:
Proxima: én ezt annyiszor atgondoltam, és olyan jó, hogy leírva látom a gondolataimat..
2013. dec. 3. 00:32
18/23 anonim válasza:
Én 20 éve ismertem meg a feleségemet, azóta vagyunk együtt.
Tény, hogy úgy gondoljuk, hogy életre szóló a kapcsolatunk, és igyekszünk is boldogak lenni, de nem megy mindig minden simán. Egyszerűbbnek szántam az életemet, de valahogy nagyon megbonyolódott egy pár évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!