Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 2 napja együtt vagyunk a barátnőmmel, de msnen az van neki kinnt hogy szabad, most megcsal?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 00:08
1/11 anonim 

válasza:

Ja akkor meg. Elvégre az msn az élet. Az számít hogy ott mivan. Hát de most komolyan. Szakadj vissza a valóéletbe. Nem jó ha neten keresztül beszélgettek. Főleg ha láthatjátok is egymást.
2/11 anonim 

válasza:

XDDDDDDDDDDDDD
TE hülye ... a szabad az azért van kinn hogy nincs elfoglalava (pl. nem játszik egy játékkal stb)
3/11 anonim 

válasza:

Apam te idiota vagy!Azt jelenti elerheto,nem elfoglalt.Inkabb tanulj,mert ha te gereblyezed ossze a nyugdijam ehendoglok.
4/11 anonim 

válasza:

Ennyire nem lehettek hülyék , hogy beszopjátok ezt a kérdést... a kérdező egyértelműen szivatásból rakta fel
5/11 anonim 

válasza:

Na jó ez egy szar kérdés. Lehetne jobb fake is.
6/11 anonim 

válasza:

Az én barátnőmnek az van kint, h "elfoglalt" így biztos vagyok benne, h nem csal meg, de egyszer rajtakaptam, h átváltott "szabad"-ra, bosszúból küldtem neki egy jó kis msn vírust !! >@ A múltkor viszont jól rámijesztett, ugyanis azt kellett látnom h "nem vagyok a gépnél" azt hittem meghalt, nagyon sokkoló volt!!!És igen sztem ez egy abszolút biztos jel arra, h megcsal a barátnőd, méghozzá webcam-szex-et folytat pedo bear-el!!
7/11 anonim 

válasza:

Nekem mindig elfoglalt van kiírva... Így is mindig rámírnak... de nem azért írtam ki, mert van pasim (télleg van) és ha nem lesz pasim majd szabad... :D
9/11 anonim 

válasza:

Ezen jót nevettem xD!!!
Mert a Földön mindig élnek gyökerek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!