Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korkülönbség sokat számít? Valakinek van valami tapasztalata ebben a témában?
Én most 17 vagyok :)
Agyalok rajta, mert lehet, hogy ő nem is akarna többet szimpla barátságnál, de én teljesen odavagyok érte...:(
Gázos.
Gyerek vagy még hozzá!
A legtöbb esetben nem működik a dolog hossszútávon (bár biztos izgatja a tagot a friss pina), aki mást állít az hazudik!
Kivételek lehetnek, de nem gyakori.
# 12/12
"Aki mást mondd az hazudik, gyerek vagy még hozzá..."
Te talán ilyen jól ismered a kérdezőt? Meg minden egyes fiatalkorút a világon, hogy ennyire biztos vagy benne, hogy mindenki más hazudik, aki nem a te véleményed osztja? Ez nevetséges, igenis léteznek érett gondolkodású kamaszok, bár sajnos ez egyre ritkább...
Még a 17 év korkülönbség is elmegy, de a TE 17 éved túl kevés.
Amúgy, ha ő meg nem akar igazán többet?????
"Meg minden egyes fiatalkorút a világon, hogy ennyire biztos vagy benne, hogy mindenki más hazudik, aki nem a te véleményed osztja? Ez nevetséges, igenis léteznek érett gondolkodású kamaszok, bár sajnos ez egyre ritkább..."
Én nem olyan sokat láttam még....
Párom és köztem 15 év a korkülönbség és nagyon jól kijövünk, nem is érezhető. Viszont Te még nagyon fiatal vagy ehhez. Még csak tanulsz, utána a jövőn gondolkodni stb. Elég körülményes ez így. De ezt Neked kell tudnod, és Neked kell harcolnod esetleg a szüleiddel ha netán nem fogadnák el ezt a döntésedet...
Mi lassan 3 éve vagyunk együtt és szeretem a párom :)
25/L
Na számolgass, annak nincs sok helye az érzelmekben.
Nem úgy tűnik, mint egy ócska skalpvadász, szóval azt mondanám, hagyd a dolgokat a maguk útján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!