Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már szeretőtök? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már szeretőtök? Vagy voltatok már szeretők? Miért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 22:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%
nekem van..neki is van párja nekem is.És egyszerűen nem bírtunk nemet mondani.Kívánom kérdező hogy maradjon meg ez az erőd.Mert egyszer kell gyengének lenni és nincs visszaút.
2009. nov. 23. 20:07
 12/22 anonim ***** válasza:

19:40-es voltam.

Itt páran írják, hogy van szeretői viszonyuk, szerintem irjátok le azt is, hogy hogyan jöttetek össze.

Én kiváncsi lennék rá, és itt ugyis anonim maradtok

2009. nov. 23. 20:11
 13/22 anonim ***** válasza:
55%
Laza szex-kapcsolat esetén volt ilyen. Mivel nem terveztünk semmi komolyat, nem volt téma, hogy várja-e otthon valaki a másikat, nem az volt a célunk, hogy szétzúzzuk a meglévő kapcsolatot. Csak egy kis kicsapongás, mindkét részről.
2009. nov. 23. 20:35
 14/22 anonim ***** válasza:

20:07-es vagyok

egyetemisták vagyunk és egy csoportba járunk.Már az első pillanattól fogva izzott a levegő.Két hete fordult komolyra a dolog.Tudom hogy nem hagynám el a párom érte,de vele úgy érzem magam mint még soha senkivel.

2009. nov. 23. 20:41
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
Harmadik: az nem megcsalás, csak márkahűség :))
2009. nov. 23. 20:42
 16/22 anonim ***** válasza:
74%

Nem mondanám szeretői viszonynak, mert egyetlen alkalom volt. Ex, akibe régen nagyon szerelmes voltam, de dobott. Nem feküdtünk le egymással, még szűz voltam, és túl rövid volt a kapcsolat (nem ezért dobott ki). Aztán összejöttem valaki mással, három évig tartott, aztán szakítottunk. Az a bizonyos ex pedig felkeresett, barátkozott, nagyon rendes volt, egy pillanat műve volt újra belezúgni. Tudtam, hogy barátnője van, mégis engedtem neki. Életem lecsodálatosabb éjszakája volt, de azóta is gyötör a bűntudat, pedig nem tegnap történt. Kereste velem a kapcsolatot utána, de nem válaszoltam a hívásaira. Félek, hogy a bűntudat ellenére vele simán megtenném újra.

Lehet lepontozni.

L/22

2009. nov. 23. 20:46
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
20:46: ugyanez történt nálam is, csak mi 15 év után találkoztunk újra, és 8 évig együtt voltunk úgy, hogy hol volt neki más rajtam kívül, hol nem. Most már nincs és ő szeretné velem folytatni, de én már nem akarom, belefáradtam.
2009. nov. 23. 21:27
 18/22 anonim ***** válasza:
30%

Szia! De örülök,h,valaki írt ki ilyen kérdést! Én szinte mindig csak szerető voltam,volt,h.jó volt,volt,h.nem annyira! És nekem is volt félig-meddig! Én is csináltam elég csúnya dolgokat.....,de ez van!Volt,h.olyat sikerült elcsábítanom,aki nagyon határozottan állította,h.nem akar tőlem semmit...és mégis megtörtént!

24/L

2009. nov. 23. 22:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Igen, de véletlenül jött! Mindig hozzá vittem a kocsimat szervizbe és beleszerettem! Tudtam, hogy családja van ezért sokáig nem történt semmi, pedig neki is megtetszettem. Már az első perctől tudtam van valami bizsergés köztünk, csak azt sajnáltam nem találkoztunk előbb,hiszen tudtam reménytelen az egész. Később viszont belementem, mert úgy gondoltam ha nem élhetem vele le az életem legalább egy kis időre legyen az enyém. Úgyhogy találkozgattunk, elég sokszor, és nem volt veszélytelen mert bármikor lebukhattunk volna,és akkor elemészt a szégyen. Legyen az a mentségem, hogy nagyon beleszerettem, és nem bántam meg a kapcsolatot mert nagyon jó szerető volt, s főként tapasztalt, 11 évvel idősebb nálam, sokkal többet nyujtott mint a korombeli pasik.
2009. nov. 24. 06:34
 20/22 anonim ***** válasza:
56%

Anyám megcsalta apámat egy olyan fickóval, aki anyámmal csalta a nejét... Gyönyörűszép kis szerelmi négyszög volt, azóta anya és apa elvált, anyámat pedig másfél éve szívatja az élet. Minden második héten más pasival találkozgat, de egyiket sem szereti, viszont minddel lefekszik. Ez az eredménye, ha ez ember olyan gerinctelen, hogy nem mer leülni a férjével normális ember módjára megbeszélni a dolgokat, bármilyen aprók is azok. Az olyan embernek, akinek csak arra van esze, hogy félrekefélgessen lépten-nyomon, bármennyire megy a kifele mutogatás meg a parasztvakítás, nem lesz felhőtlenül boldog az élete. Azok a nők nyissanak inkább bordélyházat, ott nem teszik tönkre egy szerencsétlen férfi érzelmeit sem!

21/L

2009. nov. 24. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!