Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mi csinálnátok a helyemben?
Én nem mondanám el...
Nehéz, mert ez előfordult már velem is.
Pláne, ha egy csöppnyi esélyt látsz, hogy szeretne téged ùgy ahogy te. Mivel, ha te elmondod neki, csak cikivé teszed a helyzetét, hogy hogyan mondja meg neked, hogy nem lehet több köztetek. Nem hiszem, hogy csak ùgy ugrana egyik kapcsolatròl a másikra. Csak megzavarnád...
Vagy vársz mondjuk egy hònapot (hátha nem komoly) és lehet addigra végez az illetővel, de akkor se rohand le :D
Nekem is volt egy ilyen álom, de a legfurább dolog az volt, hogy akit megálmodtam lányt (minden porcikáját), szerelmet éreztem és miután felkeltem hajnal 4fele, akkor nagyon fura érzések kavarogtak bennem. Tudom ez most kicsit más... Mindenesetre ez a szerelem...megbolondìt. Nem mondom, hogy nem volt olyan velem mint veled.
De ki tudja...
Lehet bánni fogod hogy nem merted.
Van aki ùgy gondolja jobb az az érzés, hogy inkább bánja amit tett minthogy nem merte megtenni. Te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!