Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban szerette őt, mint most engem?
17 évesek vagyunk mindketten. A barátomnak nagyon tetszett egy lány, mielőtt összejöttünk volna, igazából azóta nem tetszik neki amióta elkezdtünk randizni. Már fél éve együtt vagyunk, de fele annyira se érezteti velem, hogy szeret, mint azzal a másik csajjal. A csaj elutasította őt, de minden nap beszéltek továbbra is, sok közös képük volt Facebookon, minden héten többször is kiírta, hogy jó volt vele találkozni, beszélgetni, vagy valami belsős poént. Velem ezt nem teszi. Én folyton közös képeket töltök fel, kiírogatok a falára szerelmes idézeteket, de ő semmi ilyet nem tesz. Megkérdeztem, hogy a másik lánnyal miért csinálta, ha velem nem, erre az volt a válasz, hogy megváltozott.
Mit gondoltok?
"Én folyton közös képeket töltök fel, kiírogatok a falára szerelmes idézeteket, de ő semmi ilyet nem tesz." Khm, itt a srác cselekszik normálisan...
Amúgy könnyen lehet, hogy ő hozzá jobban vonzódott a barátod, mint te hozzád, de ő visszautasította a barátodat.
Csak félreérteni tudtok?!
A másik lánynak mindent kiírt, nekem semmit. Ha a másiknak sem írt volna ki semmit, ez a kérdés nem született volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!