Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek őt jobban szerette? Többi lent!
Sziasztok!
Párommal(28)én (23) 2 éve vagyunk/élünk együtt,nagyon jó a kapcsolatunk.Elöttem volt neki mennyasszonya...miattam szakitot vele nagyrészt , meg elege lett sok dologból... már beszélgettünk mi a jövövel kapcsolatban s eleinte kérdezgette hogy hozzá-e mennék? s én igent mondtam neki hisz tiszta szívemböl szeretem!Volt egy kicsike bakim még kapcsink elején megcsaltam... amit örjítően bánok!!Feljött nem régiben a téma újból s mondta hogy ha lesz babánk majd akkor megkéri kezem. meg a másik hogy aranynyakláncot vett neki meg még mittom én én meg alig kapok egy szál virágot... nem mintha érdekelne az ajándék csak jólesne hisz nöböl vagyok...Az fordult meg a fejemben hogy öt jobban szerette mint engem pedig én vele lakom joban rosszban mellette vagyok a voltja meg sehol nem volt ha volt valami...
ezért nem értem hogy ö miért kapott meg mindent én meg semmit... elkeserítő...
gratulálok, jó kapcsolat, ő félrekefélt veled az előző kapcsolatban, te meg félrekeféltél ebben a kapcsolatban...biztos alap egy házassághoz ;)
amúgy azért kapott az elődöd ajándékot, mert nem kefélt félre ...
Hát jót nevettem rajtad! Ebből minden lesz csak boldogság nem. Azzal, hogy megmondod neki, hogy megcsaltad mivel segítesz neki? Őt fogod ezzel gyötörni és mit kezdjen vele? Tudod mikor megcsaltad te onnantól kezdve a kapcsolatot felrúgtad és ezek után azt várod, hogy megkérje a kezed és csodálkozol, hogy nem bízik benned? Attól, hogy nem mondod el neki legbelül sejti.
A megcsalásnál nem azzal van a probléma, hogy egy hülye k.urva vagy és semmi felelősség vállalás nincs benned.
A gond azzal van, hogy ő a legnagyobb áldozatot hozta neked mégpedig, hogy az életéből időt adott neked. A megcsalással pedig ő veled elpazarolta. Nem való neked boldogság ez nem szeretet te csak az érzést szereted nem az embert! Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!