Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült hogy a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült hogy a barátnőmet izgatja a kaki és pisiszex, azt akarja próbáljam ki ezt vele. Ti belemenétek?

Figyelt kérdés
Engem ez nem izgat. De szerintetek kipróbáljam? Ti megtennétek a szerelmetekért?

2013. dec. 1. 17:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%

Hát én nem tudom ki az aki irigy de én biztos nem.

Kizárt hogy ilyenbe belemenjek. Nem fogom lesz*rni a párom, de még lehugyozni sem. WC-nek képzeli magát, vagy mi a .... van? Aztán majd ilyen-olyan fertőzésekkel mehetünk egyik orvostól a másikig. Ilyet mondana nekem, lehet ott is hagynám... Persze még mit nem... Mi lesz a következő, vonjunk be állatokat? Nekrofilia?

2013. dec. 2. 15:14
 12/21 anizotropikus ***** válasza:
68%

Erős érzelmi kapocsnak kell lenni ahhoz, hogy ezt az ember felvállalja!

De ha valakit szeretsz akkor nincs tabu.

2013. dec. 2. 15:43
 13/21 anonim válasza:
100%
Tulajdonképpen mit ért a barátnőd kakiszex alatt?
2013. dec. 2. 16:51
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
Majd én leveszem a válladról ezt a terhet.
2013. dec. 2. 17:51
 15/21 anonim ***** válasza:
53%
Erős érzelmi kapocs kell ahhoz, hogy lesz*rj valakit. Az igen...
2013. dec. 2. 20:03
 16/21 anonim válasza:
100%
a pisi biztos jó, a volt pasim rám pisilt nagyon élveztem, izgalmas játék főleg kádban, zuhany alatt:D
2013. dec. 4. 00:38
 17/21 anonim válasza:
100%

Szerintem nem tetted volna fel a kérdést ha nem izgatná a fantáziádat.

Mi rossz történhet?

Én undorítónak találom a kaki szagát, viszont a filmekben szeretem nézni, ahogy aláznak vele. Magamtól nem csinálnék ilyet, viszont ha a barátnőmet izgatná, akkor miért ne. Mindent ki kell próbálni.

Örülhetsz annak hogy ilyet mert tőled kérdezni.

2013. dec. 15. 19:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Erre még sose gondoltam:D Leszarjam a párom mert az izgató.. xDD
2014. szept. 28. 00:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy ilyen barátnônek
2014. nov. 13. 08:52
 20/21 IronMan84 válasza:

Pisi Ok, nem kell takarítani utána! Ilyenkor egy tölcsért kell rakni a szádhoz és megkérni a lányt hogy abba pisiljen. Így minden cseppje a legjobb helyre kerül (a szádba) és nem kell aggódni amiatt, hogy a berendezések nedvesek lesznek. Így teljesen tiszta a pisiszex. Egyébként a pisi íze finom, enyhén sós és kellemesen langymeleg.

Viszont a kaki az kizárva! Az orrfacsaróan büdös és ragacsos, ráadásul az íze is kellemetlen!

2015. jan. 20. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!