Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült hogy a barátnőmet izgatja a kaki és pisiszex, azt akarja próbáljam ki ezt vele. Ti belemenétek?
Hát én nem tudom ki az aki irigy de én biztos nem.
Kizárt hogy ilyenbe belemenjek. Nem fogom lesz*rni a párom, de még lehugyozni sem. WC-nek képzeli magát, vagy mi a .... van? Aztán majd ilyen-olyan fertőzésekkel mehetünk egyik orvostól a másikig. Ilyet mondana nekem, lehet ott is hagynám... Persze még mit nem... Mi lesz a következő, vonjunk be állatokat? Nekrofilia?
Erős érzelmi kapocsnak kell lenni ahhoz, hogy ezt az ember felvállalja!
De ha valakit szeretsz akkor nincs tabu.
Szerintem nem tetted volna fel a kérdést ha nem izgatná a fantáziádat.
Mi rossz történhet?
Én undorítónak találom a kaki szagát, viszont a filmekben szeretem nézni, ahogy aláznak vele. Magamtól nem csinálnék ilyet, viszont ha a barátnőmet izgatná, akkor miért ne. Mindent ki kell próbálni.
Örülhetsz annak hogy ilyet mert tőled kérdezni.
Pisi Ok, nem kell takarítani utána! Ilyenkor egy tölcsért kell rakni a szádhoz és megkérni a lányt hogy abba pisiljen. Így minden cseppje a legjobb helyre kerül (a szádba) és nem kell aggódni amiatt, hogy a berendezések nedvesek lesznek. Így teljesen tiszta a pisiszex. Egyébként a pisi íze finom, enyhén sós és kellemesen langymeleg.
Viszont a kaki az kizárva! Az orrfacsaróan büdös és ragacsos, ráadásul az íze is kellemetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!