Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi szingli lány? Mik azok a tulajdonságok, amik hiányoznak nektek a mai férfiakból?
Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 11:43
21/22 anonim válasza:
De tudom, na de zárjuk le te szereted a szőrt én nem pont.
22/22 anonim válasza:
Nem tudom, miért olyan hihetetlen hogy valaki szép legyen és szingli? Nem egóból mondom, hanem mert mások annak tartanak, mégsincs senkim fél éve. Az oka? A barátom szakított velem mert már másba szeretett, ez tönkretette az önbizalmam és a pasik iránti bizalmamat egyaránt, egyrészről nagyon szeretnék szerelmes lenni és szeretve lenni másrészről meg rettegek egy új kapcsolattól és kívülállók szerint szinte rám van írva mekkora fal van körülöttem. Lefogadom hogy jópár hasonlóan érthető példa lehet még, miért lehet egy szép lány is szingli... Nem utolsó sorban pedig még mindezen túl sem sikerült őt elfelejtenem, kérdező, arra nem gondoltál hogy sokan egy szakítás után nehezebben lépnek tovább? Simán lehet az ember hosszabb ideig is tök egyedül, hiába vágyik kapcsolatra ha az előzőnek túl meghatározó a nyoma. Lehet hogy az exem kevésbé szeretett én viszont őt sajnos túlságosan is, fél év elteltével még mindig képtelenségnek érzem hogy más érdekeljen. Mondtam egy okot a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!