Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi szingli lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi szingli lány? Mik azok a tulajdonságok, amik hiányoznak nektek a mai férfiakból?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 11:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Passzolom... az utóbbi időben sajna csak olyan pasik találnak rám, akik csak szexet akarnak, semmi komoly dolgot.
2013. dec. 1. 12:35
 12/22 anonim ***** válasza:
azert mert a pasik nem mernek kezdemenyezni vagy csak szexet akarnak. en nem tartom magam se szepnek se csunyanak. tok atlagos vagyok es szingli. szivesen valtoztatnek a helyzeten de nem talalon a leendo parom... 22/L
2013. dec. 1. 13:13
 13/22 ASOT ***** válasza:

szerintem a kérdező az 50-feletti szingli lányokra gondol :)

ott tényleg sok van :)

2013. dec. 1. 13:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Mert sok nő flegma lenéző,sokszor semmi jelet nem ad, vagy túl nagyok az igényeik, és persze a pasiknak is vannak hibáik.
2013. dec. 1. 14:16
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

Én ugyan házasságban élek, de megértem a szingli lányokat miért inkább szinglik. Ugyanis, ha meglátom mostanság a felhozatalt....

Rózsaszín póló, szőrtelenített hónalj, b...zis haj....elkap a hányinger... srácok akik puszival köszönnek egymásnak.. itt pedig a röhögőgörcs...de komolyan.

Sok szerencsét a csajoknak. Remélem azért léteznek még FÉRFIAK.

27/N

2013. dec. 1. 23:31
 16/22 anonim ***** válasza:

15-ös mennyé Iszlám országba na ott ilyen tuti nincs.

Mé baj az ha v kinek szőrtelen a hónalja ?

Engem spec nagyon zavar plusz kevésbé lesz izzadság szagú és büdös.

2013. dec. 3. 20:59
 17/22 anonim ***** válasza:

Azért, mert egy pasi , mármint FÉRFI,ne szőrtelenítsen már a testén semmit, mert b..zis. Számomra nem férfias. Ez egy saját vélemény. ennyi.

Amúgy dezodor is van a világon.:)

2013. dec. 3. 21:03
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem megyek én sehová. Mivel amikor én még ismerkedtem, voltak FÉRFIAK a világon. És az enyém is lett közülük az egyik. Tehát nincs miért elmennem.

Én csak azt mondtam, hogy nem lennék a mostani fiatalabbak helyében, mert a pasik egy része el van lányosodva. És ez taszító.

2013. dec. 3. 21:07
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát én utálom a szőrt szal inkább leszek csupasz mint szőrös mint egy majom.

Én az ilyentől hányok, de ízlés dolga.

[link]

2013. dec. 3. 21:32
 20/22 anonim ***** válasza:

Mert még kislány vagy, és nem tudod milyen az igazi férfi. Amúgy David egyáltalán nem majom:) Csak alkesz:D

Na ő majom: [link]

2013. dec. 3. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!