Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi szingli lány? Mik azok a tulajdonságok, amik hiányoznak nektek a mai férfiakból?
szerintem a kérdező az 50-feletti szingli lányokra gondol :)
ott tényleg sok van :)
Én ugyan házasságban élek, de megértem a szingli lányokat miért inkább szinglik. Ugyanis, ha meglátom mostanság a felhozatalt....
Rózsaszín póló, szőrtelenített hónalj, b...zis haj....elkap a hányinger... srácok akik puszival köszönnek egymásnak.. itt pedig a röhögőgörcs...de komolyan.
Sok szerencsét a csajoknak. Remélem azért léteznek még FÉRFIAK.
27/N
15-ös mennyé Iszlám országba na ott ilyen tuti nincs.
Mé baj az ha v kinek szőrtelen a hónalja ?
Engem spec nagyon zavar plusz kevésbé lesz izzadság szagú és büdös.
Azért, mert egy pasi , mármint FÉRFI,ne szőrtelenítsen már a testén semmit, mert b..zis. Számomra nem férfias. Ez egy saját vélemény. ennyi.
Amúgy dezodor is van a világon.:)
Nem megyek én sehová. Mivel amikor én még ismerkedtem, voltak FÉRFIAK a világon. És az enyém is lett közülük az egyik. Tehát nincs miért elmennem.
Én csak azt mondtam, hogy nem lennék a mostani fiatalabbak helyében, mert a pasik egy része el van lányosodva. És ez taszító.
Hát én utálom a szőrt szal inkább leszek csupasz mint szőrös mint egy majom.
Én az ilyentől hányok, de ízlés dolga.
Mert még kislány vagy, és nem tudod milyen az igazi férfi. Amúgy David egyáltalán nem majom:) Csak alkesz:D
Na ő majom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!