Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már teljesen menthetetlen?
Barátnőmmel szakítottunk kb 2 hónapja. Pestre ment egyetemre 200km re. Jobb esetben havi 3-4x jön haza és neki állítása szerint nem jó ez a távolság. Azt mondja hogy ő szeretne engem meg imád velem lenni meg nagyon szívesen járna velem, de azt mondja, hogy nem akar úgy kapcsolatot, hogy csak alig látjuk egymást. Azt akarja, hogy ha van valakije akkor az legyen is úgymond elérhető tudjon többet vele lenni lehessen vele többet. Mondja, hogy ha rossz kedve lenne valami történik stb akkor legyen valaki aki elérhető és felvidítja.
Lehet még bármit tenni ezért a kapcsolatért? Én nagyon nagyon szerelmes vagyok belé még így 2 hónap után is őrülten szeretem ő is nagyon szívesen összejönne velem meg szeretne engem, meg legbelül még szeret, de azt mondja úgyis pár hét után elhidegülne mert ugye havi 2-4x találkozhatnánk és neki az nem elég.Szakítás óta is rendszeresen beszélgetünk kb minde nap és többször webkamerázunk meg akár van, hogy napi több órát skypeolunk néha és többször előtör belőle a belső én aki még szeret. Szakítás után sokszor találkoztunk és többször volt csók szóval még a vágy is megvan csak nem akarja mert állítása szerint tudja, hogy úgyis szétmennénk mert nem lehetnék vele és az csak rossz lenne. (most egyedül van nem értem senkije sincs mégse szar neki szóval nem értem)
Kérek bárkit aki ilyet már tapasztalt és tudna segíteni. Nagyon fontos nekem ez a nő én embert így még nem szerettem és ő is nagyon nagyon szeretett míg közel voltunk egymáshoz.
Rossz hírem van: ő nem szeret annyira. (Talán nem is tudja, hogy az milyen.) Ha tehetsz is valamit, nem éri meg mondjuk felköltöztetni Pestre az életedet olyasvalakiért, aki ennyi miatt eldob. Eleve nem úgy fogalmaz, hogy "szeretnék JÁRNI veled" - ha igazán szeret, fel sem merül benne, hogy neki ez így nem jó, vagyis felmerül, de nem a szakítás, hanem az, hogy bakker, ezt most hogyan oldjuk meg, mert szeretlek.
Viszont ez az egész várható volt. Tényleg azt hitted, hogy a gimiben összejőve együtt maradtok egész életetekre? Ahhoz kicsit érettebbnek kell lenni érzelmileg, és te talán az vagy, de ő nem.
Túlteszed magad ezen a délibábon, és egy szép emlék marad a kamaszkori szerelmed, miközben boldog leszel valaki mással, aki érettebb, és tényleg szeret.
Sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!