Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nő vagyok kevés a férjem hogy vegyem rá partirahogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 22:38
11/13 anonim válasza:
Szerintem kezd fordítva: te+1 nő, akkor valszeg tetszeni fog neki az ötlet, és akkor mint logikus következő lépés...
És van már kiszemelt második?
12/13 anonim válasza:
ismerős ez a szitu. 15 év után eljutottunk odáig, hogy havi egyszer összejön. (nem rajtam múlik és többször szeretném). nekem még 38 felé még több kéne, mint havi egy. meg kell máshol keresni azt, aki többször tudja teljesíteni a ... dolgokat. de nem feltétlenül kell hozzá válóper. -szerintem.
13/13 anonim válasza:
Furcsa nekem, hogy már 40 alatti pasikkal gond van....
Nekem sokkal öregebben sincs, el se tudom képzelni, hogy lehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!