Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom azt mondja, hogy már nem szerelmes, csak nagyon szeret?
A helyzet, hogy 1,5 éve vagyunk együtt a párommal. Rengeteget vagyunk együtt és elvileg nagyon szeretjük egymást. Afféle mintapárként vagyunk elkönyvelve. Nyilván vannak köztünk veszekedések, cívódások, hiszen hol nem..nameg mindketten temperamentumosak vagyunk. Nos, néhány hete beszélgettünk, hogy mi is ez köztünk tulajdonképpen. Imádjuk egymást és látszólag minden oké, de rákérdeztem, hogy esetleg ő nem érzi-e úgy, hogy ez talán kicsit néha baráti viszony és nem párkapcsolat? Erre azt felelte, hogy igen, ő is így van vele néha, majd oda lyukadtunk ki, hogy igazából úgy érzi, nem szerelmes, hanem nagyon szeret. Nem akar szakítani és nincs más sem a kilátásban. Azt mondja, normálisnak gondolja ezt bizonyos szinten, mert a szerelem hirtelen fellángolás, ami nem tart örökké, hanem átmegy egy ilyen szoros viszonyba. Nem látok rajta semmi negatívat, ugyanúgy szeretgetjük egymást és jól megvagyunk minden téren. Ennek ellenére bánt némileg,hogy nem szerelmes. Mit gondoltok, tudok tenni még valamit? lehet még tenni valamit? egyáltalán kell?
Én imádom őt és vele képzelem a jövőmet. :)
ha az én tapasztalatomból indulok ki, akkor ez nem fogja tudni melletted tartani
Nálunk összepakolt és elment. Mert bár nagyon szeret, nem szerelmes.
Ma is nagyon szeret. Én még mindig szerelmes vagyok.
Neki már van más.
Kívánom h nálatok ne így legyen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!